• Geri dön

  • 228 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection ‘İlkbahar Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu’nda detaylara ve kaliteye olan vurgusunu sürdürüyor. Adeta el işçiliği inceliği ile ve bariyerlerden kurtulmuş özgür bir zihnin kendine güvenli tavrını yansıtan özel koleksiyon erkeklerin stilini tamamlıyor.

W Collection İlkbahar Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu tıpkı güneşin akışını takip ederek günün her saatine uygun tasarımlarıyla özgür ruhun bir yansımasını simgeliyor. Koleksiyon, birbirinden özel tasarımlarında canlı ve neşeli bir yazı müjdelerken geleneksel ve modern arasında mükemmel bir uyumu da ifade ediyor. Pantolonlardan üst giyime, geniş takım elbise seçeneklerinden şortlu kombinlere, şıklığı tamamlayan aksesuarlara kadar çok seçenek sunuyor.

W Collection'ı temsil eden çikolata kahvesi ve ham ekru gibi geleneksel tonlar, renk trendlerinde yer alan parlak tonlarla eşleşiyor. Işıltılı sarı, parlak mercan ve camgöbeği mavi gibi renk patlamaları, W Collection'ın sofistike tarzında ustalıkla doğal renklerle bir araya geliyor. Koleksiyon doğadan ilham alarak ‘Blue Harmony’, ‘Sunrise Grey’,’Wind on the Stone’,’Neutral Tones’,’Natural Elegance’ ‘Dynamic Business Suits’ temaları altında doğanın her tonunu erkek şıklığına taşıyor.

Ofis saatleri ve iş ortamları için tasarlanan takım elbiselerde kullanılan kumaşlar, esnek özellikleri sayesinde mükemmel bir rahatlık sunarken, şehirli erkeğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere koleksiyonda yerini alıyor. Gün boyunca kendini rahat ve şık hissetmek isteyen erkekler kırışıklıklar konusunda dirençli kumaşlarla kendilerini her saat özenli hissediyor.

Koleksiyonda ilkbahar yaz, yalnızca mevsim olarak değil, aynı zamanda bir ruh hali olarak ortaya çıkıyor. Yaşamanın ve bu dinamik sezonda sürekli hareket halinde olmanın sevinci, konforlu ve hafif tasarımlarla erkeklerin stillerine de yansıyor.

Tatil ruhunu yansıtan, neşeli ve huzurlu hissettiren parçalar W Collection erkeğini yansıtıyor. Markanın önceliklerinden olan doğal malzemeler ve birbirinden farklı renk seçenekleri, şehir ile yaz tatil destinasyonları arasında geçişken bir çizgi oluşturuyor. Koleksiyon ofis şıklığından, şehir enerjisine, tatil keyfine kadar farklı yerler ve durumlar için ideal çözümler sunuyor.

Özenli seçilen kumaşların içinde ve tasarımlarda kendini hissettiren rahatlık ve stil, dikişten, gündelik giyime kadar yaşanan kalite ve lüks hissi, yeni hacimler, siluetler ve kesimlerle birleşerek büyük bir hafiflik ve akıcılık sağlıyor. Yeni sezondaki kumaş ve tasarımlarıyla serinlik hissi veren ve bunu doğallıkla sunan W Collection, modayı seven tüm erkeklerin şıklık sırrını oluşturuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL