• Geri dön

  • 447 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakkorama Ski Club, dünyaca ünlü markaların bir araya geldiği geniş bir koleksiyonla hem kadın hem erkekler için şehir hayatına da uyum sağlayan iddialı kayak stilleri sunuyor.

Gücünü yenilikçi ve renkli çizgilerinden alan Vakkorama, yeni koleksiyonu Ski Club’da dünyaca ünlü markaların ikonik kış parçalarına yer veriyor. Koleksiyon, şıklık ve konforun iç içe olduğu pist kıyafetlerine eşlik eden benzersiz aksesuarlar ile kayak stilini tamamlıyor.

Ski Club’da; mükemmel işlevselliği çekici tasarımlarla birleştiren, «İskandinav» bir marka olan ve sadece Vakkorama çatısı altında satışa sunulan Peak Performance hem kadın hem erkekler için çarpıcı renk ve desenleriyle kayak montları, pantolonlar, bere ve eldivenlerden oluşan geniş seçenekleriyle yer alıyor. Cesur kaşiflerden ilhamını alan İtalyan markası Napapijri ise suya dayanıklı kapüşonlu renkli şişme montları, bere ve çantaları ile ön plana çıkıyor.

Free People markası ise Sherpa detaylı denim montları, kış temalı kazak ve kabanları ile kayak modasını şehir yaşantısına yansıtırken, spor giyim koleksiyonları uzmanlık alanına giren İtalyan tasarımcı Massimo Rossetti’nin Alaska’da kış aylarında -36 dereceye kadar düşen hava şartlarından ve bölgede insan kurtarma operasyonlarında çalışan 210’uncu Rescue Squadron ekibinden ilham alarak yarattığı kaz tüyü montları markası Parajumpers tasarımları ise soğuk kış günlerinde şık görünümünden ödün vermeden üstün performans sunuyor.

Cabaia markasının değiştirilebilir form ve detaylarıyla özgünleşen, rengarenk blok ve şerit tasarımlarını bir araya getiren bereleri ve sırt çantaları koleksiyonda dikkatleri üzerine çekerken, İspanya ile Fransa arasındaki sınırı belirleyen ünlü Pirene Dağları’nın eteğindeki Bask bölgesinin bir markası olan Ocean Sunglasses, başta sörf ve yelken olmak üzere su sporları için kusursuz güneş gözlüğü modelleri üretiyor. Atlantik Okyanusu’nun İspanya ve Fransa kıyılarını oluşturan Biscay Körfezi’nde doğan spor aksesuarları markası, macera sporu sevenler kadar yükselen trendleri takip eden moda tutkunlarına da hitap ederek, renkli ve benzersiz gözlükleriyle pistlerde gözleri koruyor. Kayak stilini tamamlamak üzere Ichi markası ise sımsıcak tutan atkı ve bereleri koleksiyona eşlik ediyor.

Bu kış kayak stilinizi canlandırmak üzere; K- Way, adidas x Stella McCartney, PUMA, Pe Nation, Canadian, Join Us, Dickies, UGG, Oofwear, Oukast People,Solotre, Ice Play gibi dünyaca ünlü markaların da yer aldığı Ski Club koleksiyonunu Vakkorama mağazaları, vakkorama.com.tr ve @vakkorama instagram hesabını ziyaret ederek keşfedebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL