• Geri dön

  • 728 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Tasarımlarıyla plaj modasına yön veren ve ilhamını doğanın ihtişamından alan Vakko Mare, yaz sezonunun özgün temsilcisi olmayı sürdürüyor. Vakko Mare, yazın canlı ruhunu yansıtarak toprak ve pastel renklerin ağırlıkta olduğu şapka, çanta, kemer ve ikonik desenli yelpazeleri ile plaj şıklığına farklı bir dokunuş sunmaya devam ediyor.

Vakko Mare, yazın enerjisini, canlılığını ve renkliliğini yansıttığı birbirinden farklı aksesuarları ile 2023 plaj şıklığına özgün bir yorum katmaya devam ediyor. Yaz tutkusunun modadaki yansıması olan Vakko Mare; plajda stil tamamlayıcısı olan ikonik hasır çanta, şapka ve kemerlerden, göz alıcı yelpaze modellerine kadar uzanan aksesuar seçkileri ile her zevke hitap ediyor.

Vakko Mare’nin şık bir plaj görünümü yaratmanın anahtarı olan ikonik toprak tonlu hasır şapkaları ve zamansız görünümüyle klasik hasır çantaları sezon modasını baştan yazıyor. Geleneksel hasır çanta modellerini kendi özgün vizyonuyla buluşturan Vakko Mare, plaj kombinin bir parçası olan clutch çantalar ile de yazın sinerjisini yakalıyor. Kahverengi tonların öne çıktığı kemer modelleri ise sahilde doğal ve zarif bir görünüm sunuyor.

Yazın en renkli aksesuarlarından Vakko Mare yelpazeler ise çarpıcı renk ve ikonik desenleriyle plaj kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor. Yaprak desenleri, ananas, yengeç gibi özel figürler ile tasarlanmış yelpazeler sahilde iddialı bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor.

Vakko Mare’nin 2023 yaz koleksiyonu ve aksesuarları, 80’den farklı dünya markasına ev sahipliği yapıyor ve seçkin satış noktalarında Vakko Dostları ile buluşuyor.

Vakko Mare’nin eşsiz koleksiyonları Vakko Mare Zorlu, Vakko Mandarin Oriental, Bodrum, Vakko Mare Bodrum Yalıkavak Marina, Vakko Mare Caresse Bodrum, Vakko Home & Mare Çeşme Marina, Vakko Home & Mare Göcek, Vakko Maxx Royal ve www.vakko.com’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL