• Geri dön

  • 909 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakkorama’nın ilhamını doğadan aldığı parfüm koleksiyonu ilk kez satışa sunuldu. 3 ayrı parfümün yer aldığı koleksiyon, özenle seçilen notaları yazın dinamik ruhuyla buluşturuyor. The Surfer, The Florist ve The Hiker isimli serileriyle sunulan koleksiyon, cildinizde yaz ferahlığını hissetmenizi sağlıyor.

The Surfer, The Florist ve The Hiker isimli 3 farklı seriyle sunulan Vakkorama parfüm koleksiyonu, doğayı çağrıştıran özgün karışımları ile yazın unutulmaz anlarına iz bırakıyor. Doğanın çeşitliliğinden ilhamını alan koleksiyon; en değerli anlarınıza taptaze kokular ile eşlik etmenizi sağlıyor.

Deniz tuzunu ve yaz enerjisini bir temada özetleyen The Surfer serisi; Ocean Breeze ile bergamot ve sitronun kombinasyonundan oluşan tazeleyici ve canlandırıcı bir üst nota oluşturuyor. Zencefil ve baharatın sedir ağacının odunsu kokusuyla birleştiği Spicy Surf esansı ise macera dolu bir dokunuş katıyor. Floral Surfboard, geleneksel deniz kokusuyla çiçeklerin orta notalarını buluşturuyor. Vetyver, misk ve benzoinin kombinasyonundan oluşan Beach Bonfire kokusu ise sıcak ve rahatlatıcı bir enerji vaat ediyor.

Değişen mevsimle birlikte farklı kokuların uyanışını taze çiçek infüzyonu ile sunan The Florist serisi; Blooming Bouquet esansı ile yasemin ve çiçek notalarından oluşuyor. Virginia sedirinin sıcak ve odunsu kokusu ile topraksı notalarla birleştiği Cedar Oasis, koklayanları yüksek ağaçlarla çevrili huzurlu bir bahçeye uyandırıyor. Narenciye elementlerinden yaratılan Citrus Sparkle esansı ise hayata neşeli bir dokunuş ekliyor.

Sıra dışı ve maceracı ruhlara seslenen The Hiker serisinin ilk kokusu Trailblazing Spice, safranın sıcak ve egzotik kokusunu birleştirerek baharatlı bir üst nota oluşturuyor. Huzurlu bir dağ atmosferini andıran Sacred Smoke esansı, dumanlı ve mistik elementleri elemi reçinesi ile birleştiriyor. Amber, ambroksa ve laos odunun topraksı dip notalarından yaratılan Wild Woods kokusu, yabani bir orman yürüyüşüne çıkarıyor. Karamel ve vanilyanın yumuşak aromalarını, dumanlı bir dokunuşla buluşturan Sweet Adventure kokusu ise deneyimleyenleri adeta kamp ateşinin sıcaklığıyla çevreliyor.

Vakkorama’nın ilk defa satışa çıkardığı, ilhamını doğadan alan taze parfüm koleksiyonunu keşfetmeye Vakkorama mağazaları ve https://www.vakkorama.com.tr/ ‘a bekliyoruz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL