• Geri dön

  • 1.327 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Fiyatlı Dekupe Görseller

Giyim Koleksiyonu: https://we.tl/t-UQJD2cs3MJ


Gamze Saraçoğlu ve LC Waikiki’den heyecan verici iş birliği

Çağdaş sanattan ilham alan giyim ve ev koleksiyonu

Gamze Saraçoğlu X LC Waikiki

Gamze Saraçoğlu ve LC Waikiki, yepyeni bir heyecanı müjdeliyor. Güçlü ve modern tasarım anlayışıyla Gamze Saraçoğlu ve Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, giyim ve ev ürünleri özelinde iki farklı koleksiyona imza atıyor.


Giyim tarzından yaşam alanına stilini konuşturan şehirli ve modern kadının koleksiyonu Gamze Saraçoğlu X LC Waikiki, gardıroplara ve evlere çağdaş sanatın izlerini yansıtıyor. Pandemiyle birlikte trendlerin sanat ve el işçiliğine yönelmesinden hareketle hayat bulan koleksiyon, 44 parça giyim, 34 parça ev ürününden oluşuyor. Soyut resim ve heykel sanatın izdüşümünden yansıyan her bir parça, desenlerde, amorf ve uniform biçimlerde, sanatın farklı dallarına gönderme yapan dokunuşları barındırıyor.

Gamze Saraçoğlu’nun sezon trendlerini yansıtarak, şehirli kadının stil kodlarını yeniden yorumladığı giyim koleksiyonu, zamansız, modern, abartıdan uzak ama iddialı parçalarla hayat buluyor. Kadınların beklentilerini karşılayacak ve günün her saatine eşlik edecek elbise, gömlek, jean, palto gibi parçaların yanı sıra parti ve kutlamalara özel, geceye uzanan bir seçki de yer alıyor. Drapeli elbiseler, lazer kazıma baskılı denimler ile kuş gözü detaylarının sıkça kullanıldığı koleksiyonda ikili setler farklı renk alternatifleriyle sunuluyor. Mevsimin olmazsa olmazı triko, denim ve yünlü dokumalar, Gamze Saraçoğlu kadınını yansıtan dingin tonlarda, sıcak duygularla harmanlanıyor.

Dönemin izlerini sanatla iyileştirerek yaşam alanlarına güçlü dokunuşlar katan ev koleksiyonu, yeni yaşam stillerine öncülük ediyor. Duyguların sanata ve sanatın objelere, fırça darbeleri, sıçratma ve akıtmalarla uygulandığı, art work ve el işçiliğinin yoğun kullanıldığı koleksiyon, ev tekstilinden yemek takımlarına, masa örtüsünden kırlentlere, seramik ve cam gruplarından, ayna, mum ve oda kokularına kadar tüm eve mevsimin etkilerini taşıyor.

Her bir parçasında sanata tutkun bir ressamın fırçasından çıkan dokunuşları barındıran Gamze Saraçoğlu X LC Waikiki koleksiyonu, seçili LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com’da tüketicilerle buluşuyor.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL