• Geri dön

  • 570 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, Festival Ruhunu Yaz Modasına Taşıyor

LC Waikiki, enerjisi yüksek, eğlence dolu ve renkli yaz günlerinin tadını çıkarmak isteyenler için festival ruhunu yansıtan çarpıcı bir koleksiyon hazırladı. Göz alıcı tasarımlar, canlı renkler ve özgün detaylarla dolu Festival Mood koleksiyonu, sizleri rüya gibi bir yaz yolculuğuna davet ediyor.

Türkiye’nin lider giyim markası LC Waikiki, yazın coşkusunu ve özgürlüğünü “Festival Mood” koleksiyonunda bir araya getiriyor. Göz alıcı tasarımlar, canlı renkler ve özgün detaylarla süslenen bu koleksiyon, tam anlamıyla festival ruhunu yansıtıyor. Sıcak güneşin altında serin ve şık hissetmeniz için özenle seçilen parçalarla stilinize renk katacaksınız.

Her zevke hitap eden ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan koleksiyonda, şık bikini ve mayo kombinlerinin yanı sıra rahat plaj şortları ve canlı desenli elbiseleri de yer alıyor. Lila, mavi ve mint yeşili gibi enerjik renkler, konforlu detaylar ve soyut desenler koleksiyona ayrı bir hava katarken, spor tarzı sevenler de unutulmuyor.

Hafif ve ferah Festival Mood koleksiyonu, tatilin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenleri unutulmaz anılar ve coşkulu bir yaz için LC Waikiki’ye davet ediyor.

LC Waikiki’nin bu enerjik koleksiyonu LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL