• Geri dön

  • 952 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, yılbaşı ışıltısını üzerinde hissedeceğiniz koleksiyonuyla 2023’ün ilk anlarına eşlik ediyor. Koleksiyondaki birbirinden özel parçalar muhteşem hediye alternatifleri de sunuyor.

Yeni yıla nerede girecek olursak olalım, o gece iyi hissetmek hepimizin arzusu… Kıyafetlerimiz de iyi hissetmenin en önemli parçalarından biri… LC Waikiki’nin Yeni Yıl Koleksiyonu’ndaki tüllü, simli, parıltılı ve pullu parçalar geceyi daha da özelleştiriyor. Son zamanların trend stillerinden retro ve glam detaylar eklenerek oluşturulan Glamour Chic Koleksiyonu, kadınları ışıltılı bir yılbaşı gecesine hazırlıyor.

Deri ve kadifeyi buluşturan parçalarla şıklığı yakalayan kadınlar, siyahın ağırlıkta olduğu koleksiyonda, parlak gümüş rengindeki bluzlar göz alıyor. Korse top’lar ispanyol paça pantolonlarla iyi bir ikili oluşturuyor. Deri detaylı şort etekler ve siyah elbiseler Gothic Glamour temasını tam anlamıyla yansıtıyor. Crop ceketler ise her kombinle uyum sağlıyor. LC Waikiki’nin Premium Koleksiyonunda yer alan birbirinden şık gömlek ve pantolonlar ise erkeklerin stilini oluşturuyor. Kış denildiğinde akla ilk gelen parçalardan biri olan ekose gömlekler, erkeklerin yılbaşı kombinlerinin vazgeçilmez parçası oluyor.

Kombinlerin tamamlayıcısı ise ayakkabılar. Farklı kıyafet kombinasyonlarına uyum sağlayan botlar, şık tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni yıl hazırlıkları aile boyu başlıyor!

Yeni yıl ruhunu doyasıya hissettiren kazakları yeni yıl koleksiyonundan eksik etmeyen LC Waikiki, tüm aileyi giyindiriyor. Kardan adam, kar tanesi, yılbaşı şekerleri, çam ağaçları gibi desenler, eğlenceli semboller, pullar, payetler, simler ve işlemeler kaplı ‘Ugly Sweaters’ vazgeçilmez parçalar arasında yer alıyor. Yeni yılda en güzel hediyenin sevdiklerinin yüzündeki gülücük olduğunu düşünenlere, birbirinden eğlenceli hediye alternatifleri LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da yerini aldı. Yılbaşı çekilişinde sana çıkan kişi şimdiden çok şanslı!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL