• Geri dön

  • 1.435 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Bu yaz en özel anlarınıza sizi hazırlamak üzere Tuvanam ve LC Waikiki iş birliği yapıyor. Tuvana Büyükçınar imzasını taşıyan, yıllarca dolabınızda tutacağınız şık tasarımlar davetlerin en özel seçimi oluyor.
Tuvanam ve LC Waikiki bu yaz yepyeni ve heyecanlı bir iş birliğine imza atıyor.

Tuvanam markasının tasarımcısı Tuvana Büyükçınar Demir ve Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki iş birliğinde hazırlanan koleksiyon, her kadının en özel kutlamalarında giymek isteyeceği tasarımlardan oluşuyor.

Tuvanam X LC Waikiki Koleksiyonu, özel gecelerde göz alıcı ve şık hissetmek isteyen tüm kadınlara hediye niteliği taşıyor. 26 parça kıyafet yanı sıra koleksiyonla uyumlu 3 ayakkabı ve 2 çanta tasarımının bulunduğu koleksiyon, iki ana tema; Glam’ ve ‘Joy’ ile her tarza ve okazyona hitap eden bir seçki sunuyor.

Mezuniyet ve davetler için aradığınız “o elbise” Tuvanam X LC Waikiki’de!

Genç kadınlara hitap eden ‘Joy ‘temasında yer alan tasarımlar hacimli, hareketli ve renkli! Mezuniyet kutlamaları, kep törenleri ve hatta festivallerde dahi tercih edilecek tasarımlar sunan Joy, fuşyalar, sarılar, yeşiller ve mavilerin en trend tonlarında ön plana çıkıyor.

Davet, nişan gibi özel akşamlara daha ışıltılı ve feminen tasarımlar sunan ‘Glam’ temasında ise altın, gümüş gibi metalik renkleri ve payetli, ışıltılı gibi dokularıyla özel gününüzde ihtiyacınız olan tüm ışıltı ve zarafeti bir arada sunuyor.

Koleksiyonda sadece çarpıcı parçalar yok. Küçük stil oyunlarıyla geceden gündüze adapte olabilecek zamansız ve yalın siluetlerdeki parçalar, monochrome renklerden oluşan kült tasarımlar da sadelikten vazgeçemeyenler için ideal.

Saten, jarse ve payetli kumaşlardan ve Tuvana Büyükçınar’ın büyüleyici kumaş oyunları ve detaylarından oluşan tasarımlar, kısa ve uzun modellerden, farklı kol ve yaka kesimlerine kadar her stilin beklentilerine cevap veriyor.

Özel günlerinizdeki, kutlamalarınızdaki coşkunun bir yansıması olan ışıltıları, yazın enerjik ve canlı renklerini ve şıklığını barındıran Tuvanam X LC Waikiki koleksiyonu, seçili LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com’da 13 Mayıs tarihinde satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL