• Geri dön

  • 289 Görüntülenme

  • 133 Haber

  • 1.413 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, Ramazan Bayramı için her tarza ve her yaşa uygun çeşit çeşit bayramlıkların yer aldığı özel bir koleksiyon hazırladı. LC Waikiki Ramazan Özel Koleksiyonu, uygun fiyatlı trend ürünleriyle bayram ihtiyaçlarının adresi oluyor.

LC Waikiki Ramazan Bayramı koleksiyonu, geniş ürün yelpazesi ile bu bayramda da ilk tercih edilen markalardan birisi olarak yerini alıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için özenle tasarlanmış parçalar ailelerin bayram coşkusunu bir kat daha artırıyor. Hem şık hem de rahat seçenekler sunan koleksiyonda hafif ve ferah kumaşlar tercih edilirken, renk ve desen seçiminde de baharın taze ve enerjik havası ile uyumlu kombinler öne çıkıyor.

Kadınlar için hazırlanan parçalar zarafeti ve modernliği bir araya getiriyor. Beyaz, siyah, haki ve krem gibi yumuşak tonların ağırlıklı olduğu koleksiyonda, ceketlerle kombinlenen şık takımlar ve elbiseler dikkat çekiyor. Hafif ve zarif bir görünüm sağlayan mevsimlik klasik bej renkteki trençkotlar, keten görünümlü kolej ceketler ve denim ceketler ise birçok kombinle uyum sağlıyor.

Erkekler için özel olarak tasarlanan bayramlık kombinlerinde ise, rahatlık ve şıklık bir arada sunuluyor. Koleksiyonda pastel tonlardaki gömlekler, fermuarlı dik yaka ve polo yaka tişörtler, mevsimlik ceketler, keten pantolonlar yer alıyor. Klasik renklerin asaletini yansıtan kumaş pantolonlar ise çizgili gömleklerle mükemmel bir uyum sağlıyor. Rahatlığı ön planda tutan ve aynı zamanda şık bir görünüm elde etmek isteyenler için de düz veya desenli bir tişört ile birlikte tercih edilebilecek slim fit ve jogger pantolonlar alternatif bir seçenek sunuyor. Soft tonlardaki klasik, kolej yaka, dar kesimli montlar ise şık tasarımlarıyla kombinleri tamamlıyor.

Kız çocukları için şık ve zarif elbiseler; erkek çocuklar için gömlek ve pantolondan oluşan takımlar minikleri bayrama hazırlıyor. Kız çocuklarda çiçek desenleri ile ön plana çıkan elbiseler, renkli tişörtler ile uyumlu etekler ön plana çıkarken, erkek çocuklarda desenli gömlekler ve polo yaka tişörtler baharın neşesini yansıtıyor. Trend mevsimlik trençkotlar, denim ceketler ile tamamlanan kombinler çocukların bayram neşesini ikiye katlıyor.

Her yaşa ve tarza hitap eden LC Waikiki, ailenin tüm fertleri düşünülerek hazırladığı koleksiyonuyla ‘Bayramlar Var İyi Ki’ dedirtiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL