• Geri dön

  • 1.284 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyen moda severlere kış aylarının olmazsa olmaz parçalarını erişilebilir fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” mottosuyla her sezon trend ürünleri bütçe dostu seçeneklerle sunan LC Waikiki, soğuk kış aylarında da her tarza eşlik eden ürünleri bir araya getiriyor.

Kaşe kaban ve dik yakalı, şişme ve kapüşonlu model mont seçenekleriyle sezonun vazgeçilmez dış giyim ürünleri çabasız bir stil sunuyor. Erkekler için hâkî ve kamuflaj deseninin hakim olduğu dış giyim modellerinin yanında kadınlara da sakin bej tonları eşlik ediyor. Geniş renk modelleri ve desenli seçenekleriyle kış aylarına renk katan puf montlar her sezon trendini koruyor.

Rahatlığa yeni bir boyut getiren yelekler de bu mevsimin sıcak tutan alternatifleri arasında. En popüler trendleri müşterileriyle buluşturan LC Waikiki, dik yaka şişme, gömlek yaka pamuklu ve triko yelekleri ile kışlık kombinleri yeniden şekillendiriyor.

Yumuşak ve sıcak dokuların öne çıktığı kış aylarında, triko ve kazaklar zengin renk seçenekleriyle bu sezon da en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Canlı renk tonları kadar desenli alternatifleri de bulunan kazak ve trikolar, rahat giyimi şıklıkla buluşturuyor.

Bisiklet ve balıkçı yaka, kapüşonlu model alternatifleri ve düğme detaylarıyla trikolar bu kış da mevsimin enerjisini yükseltiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL