• Geri dön

  • 577 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Tropikal desenler, canlı renkler, ferahlık ve tazelikle neşelenen evler!
LCW Home Yazın Enerjisini Evlere Taşıyor

LC Waikiki'nin ev ve yaşam ürünlerini bütçe dostu fiyatlarla sunan LCW Home, evlere sıcaklık ve enerji katacak bir koleksiyon sunuyor. Pembe ve yeşil tonlarının kaktüs ve flamingo desenleriyle buluştuğu koleksiyon, yaşam alanlarına neşe katıyor.

Sıcacık güneşi, yemyeşil doğası ve rengarenk çiçekleriyle en neşeli mevsimlerden biri yaz… LCW Home, bu enerjiyi ve güzellikleri birbirinden şık ve özgün tasarımlarıyla yeni koleksiyonuna yansıtıyor. Mutfakta seramik servis tabakları, sofra örtüleri, bardakları ve cam karaf sürahileri kaktüs ve flamingo desenler süslerken banyoda hasır detaylar yer alıyor.

Flamingolar, tropik bir atmosfer ve yaz tatili havasını evlere getirirken, kaktüs desenleri ise doğal ve zarif bir atmosfer sağlıyor.

İçimizi açan yazlık nevresimler!
LCW Home’un yaz enerjisinden esinlendiği koleksiyonda, eğlenceli renk tonlarından oluşan yatak odası ve tekstil ürünleri eşlik ediyor. Hem evini yazın ferahlığıyla yenilemek isteyenlere hem de hediye alternatifleri arayanlara birçok seçenek sunan koleksiyon, nevresim takımı, masa örtüsü, runner gibi tekstil ürünleriyle tamamlanıyor.

LCW Home yaz koleksiyonundaki birbirinden özel tasarımlar LC Waikiki, LCW Home mağazaları ve lcwaikiki.com’da sizleri bekliyor

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL