• Geri dön

  • 2.269 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider moda markası LC Waikiki ve lüks desen markası Oopscool’un imzası ile hazırlanan “Oopscool x LC Waikiki Soul of Nature” koleksiyonu 10 Eylül’de lcwaikiki.com üzerinden moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Her yaş ve her tarza uygun ürünleriyle kadınların her zaman yanında olan LC Waikiki ile lüks desen markası Oopscool’un iş birliğinde hazırlanan yeni koleksiyon “Oopscool x LC Waikiki” moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Oopscool’un kurucusu ve tasarımcısı olan Pınar Uçar Gül tarafından çizilen desenlerin yer aldığı koleksiyon LC Waikiki’nin moda alanındaki gücüyle birleşerek tarz sahibi kadınların zamansız parçaları arasında yerini alacak. 40 farklı desenden oluşacak kapsül koleksiyon çiçek kombinasyonlarını ve renklerini, kadınların her zaman gardıroplarında yer almasını isteyecekleri parçalarla buluşturuyor. Desenlerin gücüne dikkat çeken koleksiyon; tulum, elbise, etek, ceket, pantolon gibi 38 modelden oluşuyor.

“SOUL OF NATURE” - “Doğanın Ruhu” Koleksiyonu
Koleksiyon, doğa ile yüzleşip ona ne kadar ait olduğumuzu hissettirirken, en çok doğaya ihtiyacımız olduğunu gördüğümüz günlerin ardından, doğanın gerçekliğini kadın giysilerine taşıyor. Detayda mekanik görünen fakat bütüne bakınca kendi doğalını bulan çiçeklerin kullanıldığı ve sanal dünyaya doğanın başkaldırısından ilham alan “Soul of Nature” koleksiyonu moda severlerin beğenisine sunulan Oopscool x LC Waikiki ürünleri 10 Eylül’den itibaren sadece lcwaikiki.com üzerinden satışta olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL