• Geri dön

  • 611 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, tüm hayallerin mümkün olduğu mesajını dünyaya yayarak kalıpları kıran Barbie’yi geniş bir ürün yelpazesiyle moda sahnesine taşıyor. LC Waikiki Barbie Koleksiyonu, pembe trendiyle yalnızca çocuklara değil yetişkinlere de ilham veriyor. Tişört, elbise, etek gibi temel parçaların yanında kimonodan kol çantasına, güneş gözlüğünden şapkalara kadar pek çok ürünün yer aldığı koleksiyon, Barbie’nin meraklı, heyecanlı ve pozitif dünyasını bütçe dostu fiyatlarla LC Waikiki müşterileriyle buluşturuyor.

Türkiye’nin lider moda markası LC Waikiki, 1959’dan bu yana kızlara istedikleri her şey olabileceklerine dair ilham veren Barbie’yi eşsiz ve pozitif bir koleksiyonla tasarımlarına taşıdı. LC Waikiki Barbie Koleksiyonu, yalnızca çocuklara değil sevgi dolu, meraklı, arkadaşlığa değer veren ve güçlü kadın imgesini benimseyen herkese hitap ediyor.

İkonik Barbie pembesini bu yazın trendine dönüştürmeye hazır olan LC Waikiki Barbie Koleksiyonu, kıyafetlerden aksesuarlara kadar her parçada Barbie’nin pozitif ve kapsayıcı ruhunu yansıtıyor.

LC Waikiki Barbie Koleksiyonu’yla Pembe Trendi

Henüz küçük bir kız çocuğuyken ilham aldığı güçlü Barbie imgesini yetişkin hayatına taşımak isteyen kadınlar için LC Waikiki Barbie Koleksiyonu’nda pek çok seçenek mevcut. Farklı tarz ve modellerde elbiseler, çeşit çeşit etekler, tarz kimonolar, şıklığın tamamlayıcısı çanta ve güneş gözlükleri, koleksiyonda uygun fiyatlarla sunuluyor.

LC Waikiki Barbie Koleksiyonu kadın kategorisinde, ikonik pembe renginin eşsiz tonları, desenler ve kesimlerle zenginleştirilerek 2023 yaz trendlerini yansıtıyor. Çocuk ve bebek kategorisinde ise, Barbie Koleksiyonu miniklerin hayal gücünü canlandırırken, sevimli ve eğlenceli tasarımlarla çocukların kalplerini kazanıyor. Canlı renkler, oyuncu detaylar ve konforlu kumaşlar, çocukların enerjisini yansıtan bir stil sunuyor. LC Waikiki Barbie Koleksiyonu, çocukların her adımda özgüvenle ilerlemelerini ve kendi benliklerini keşfetmelerini teşvik ediyor.

LC Waikiki’nin özel Barbie Koleksiyonu LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com’da yerini adı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL