• Geri dön

  • 543 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Türkiye'nin lider moda markası LC Waikiki, kadın ve erkekler için yeni "Active" spor giyim koleksiyonu hazırladı. "Active" koleksiyonu, yaşam tarzını hareketlendiren ve sporun enerjisini günlük hayata taşıyan rahat ve konforlu giysilerden oluşuyor. Koleksiyon, spor yaparken olduğu kadar günlük hayatta da rahatından ödün vermeyenler için ideal seçenekler sunuyor.

Modern yaşamın getirdiği yoğun tempo ve hareketli günlük rutinler, insanların giyim tercihlerinde de değişiklikler yapmasına sebep oldu. LC Waikiki, Active koleksiyonuyla bu ihtiyaca cevap veriyor ve spor giyime uygun fiyatlı alternatifler sunuyor. Aktif bir yaşam tarzını benimseyen kadınlar ve erkekler için özel olarak tasarlanan bu koleksiyonda hareket özgürlüğü ve konfor ön plana çıkıyor.

Kadınlar için, güçlü ve şık tasarımların bir araya geldiği Active koleksiyonu, tayt, tişört ve şortlar gibi pek çok seçeneği müşterilerinin beğenisine sunuyor. Zarif detaylar ve modern kesimlerle donatılan ürünler, kadınların günlük giyimdeki şıklığı sporla birleştirmesine yardımcı oluyor. Erkekler için ise Active koleksiyonu, rahatlık ve stilin mükemmel bir sentezi olarak karşımıza çıkıyor. Sporcuların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarlanan koleksiyon, tişörtler, şortlar, spor ceketler ve eşofman takımları gibi çeşitlilik sunuyor. Hareket özgürlüğünü destekleyen bu parçalar, spor giyimde kalite ve tarzı uygun fiyatla bir araya getiriyor.

LC Waikiki’nin şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşama fırsatı sunan Active koleksiyonuna LC Waikiki mağazalarından ve lcwaikiki.com’dan ulaşmak mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL