• Geri dön

  • 638 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Mix&Match takımlar, rengarenk bikini ve mayolar, ketenin rahatlığı, hasırı doğallığı ve çocuklar için en neşeli tatil kıyafetleri… LC Waikiki 2023 Plaj Koleksiyonu, şıklık, konfor ve işlevselliği mükemmel bir dengeyle bir araya getirerek her zevke ve bütçeye uygun plaj giyim&aksesuar seçenekleri sunuyor.

Türkiye’nin lider hazır giyim markası LC Waikiki, yaz mevsiminin enerjisine yakışır yaratıcı desenler ve canlı renklerle süslenmiş benzersiz bir Plaj Koleksiyonu hazırladı. Kadınlar, erkekler ve çocuklar için zengin ürün ve model çeşitliliğine sahip bu koleksiyon, şıklığı, konforu ve işlevselliği bir araya getirerek plajda tarz ve rahatlık arayanlar için mükemmel seçenekler sunuyor.

Kadınlar için göz alıcı bikini takımları, rengarenk mayolar, şık plaj elbiseleri ve transparan detaylı pareolar ve modest plaj kıyafetleri; erkekler için hem klasik hem de modern kesim şortlar, renkli gömlekler, baskılı tişörtler ve şık terlikler; çocuklar içinse neşeli mayo takımları, renkli şortlar ve plaj oyunları için uygun terlikler koleksiyonun başlıca parçaları arasında yer alıyor. LC Waikiki’nin yeni Plaj koleksiyonu, plajın stil ikonları olmak isteyen herkesi keşfedilmeyi bekleyen tarzlarla buluşturuyor.

LC Waikiki Plaj koleksiyonu, çeşitliliği ve kapsayıcılığı ile her tarza, her yaşa ve her bedene hitap ediyor. Kadınlar için, vintage tarzdan modern çizgilere, minimalist tasarımlardan canlı renklere kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor. Erkekler için, rahat kesimlerden şık detaylara, sportif tarzdan sofistike seçeneklere kadar çeşitli tasarımlar mevcut. Çocuklar için ise, neşeli desenlerden favori çizgi film karakterlerine kadar renkli ve sevimli seçenekler bulunuyor. LC Waikiki, beden çeşitliliğini de ön planda tutarak, her bedene uygun kesimler ve beden aralıklarında ürünler sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL