• Geri dön

  • 1.390 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki‘den “Babam Var İyi Ki” diyenlere
Babalar Günü’ne özel koleksiyon ve hediye seçenekleri

LC Waikiki, hayatın her anında bize güç ve ilham veren babalarımızın gönlünü fethedecek birbirinden şık ve tarz hediye alternatifleri sunuyor. LC Waikiki babalarımızın sıcak havalarda şık ve rahat hissetmeleri için hazırladığı, ılık yaz esintilerini yansıtan özel koleksiyon özel modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor.Koleksiyonda tişörtlerden gömleklere, pantolonlardan şortlara pek çok hediye seçeneği bulmak mümkün.

Babalarımızın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Onlar, bize hayatta karşılaşacağımız zorluklarla baş etmek için güçlü olmayı öğreten, her zaman yanımızda olan, destekleyen ve koruyan kahramanlarımız… İşte bu yüzden, Babalar Günü onlara sevgimizi göstermek için en iyi fırsat. LC Waikiki, babalarımızın tarzına tarz katacak, bütçe dostu alternatiflerin de yer aldığı özel ‘Babalar Günü’ koleksiyonunu sunuyor.

Hafif kumaşlar, canlı renkler ve trend tasarımların bir araya geldiği koleksiyonda, babanızın rahat ve şık hissetmesini sağlayacak pek çok seçenek bulunuyor. Rahat kesim pantolonlar ve hafif triko polo tişörtler, koleksiyonun öne çıkan parçaları. Yaz aylarının vazgeçilmezi gömlekler ve şortlar da babanızın tarzına göre hediye olarak tercih edebileceğiniz ürünler arasında. Koleksiyonda yer alan mavi ve ekru tonlar, “Yaz Esintisi” teması ile birleşerek babaların tarzına ferahlık katıyor. Koleksiyondaki her bir parça, renk ve tonlarının eşsiz uyumu sayesinde birbirileri ile kombinlenebiliyor; babalar için şıklığı ve yazın heyecanını bir arada yansıtma fırsatı sunuyor.

LC Waikiki’nin Babalar Günü Koleksiyonu, cazip indirim fırsatlarıyla mağazalarda ve lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL