• Geri dön

  • 221 Görüntülenme

  • 133 Haber

  • 1.413 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, ofisten sokağa uzanan modern ve minimalist şıklık arayanları LCW Vision Koleksiyonu ile buluşturuyor. Trendlere uygun ve yenilikçi tasarımları zamansız dokunuşlarla harmanlayan koleksiyon, erişilebilir fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye’nin moda perakende markası LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla sezona LCW Vision’ın yepyeni koleksiyonu ile giriş yapıyor. Bu zamansız koleksiyon, birden fazla sezon geçirebileceğiniz trençkot, blazer, crop ceket, yelek ve kumaş pantolonlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi ile hem trend hem de bütçe dostu bir alışveriş vadediyor.

LCW Vision ile Trend Rüzgarı
LCW Vision sokak stilinden ofis kombinlerine kadar geniş bir kullanım alanına hitap eden “smart casual” tasarımlarıyla öne çıkıyor. Trençkot, blazer, crop ceket, yelek, pileli ve geniş paça pantolon gibi çeşitli parçalar, her zevke uygun seçeneklerle sunuluyor. Trençkotlar bu sene crop versiyonuyla yeniden yorumlanırken, pantolonlarla takım olarak da kombinlenebiliyor.

LCW Vision’da siyah, bej ve haki gibi zarif renkler öne çıkıyor. Bu renk paleti hem klasik hem de modern kombinler için geniş bir kullanım alanı sağlarken kullanıcılara stil özgürlüğü sunuyor. Koleksiyon, modası geçmeyen ve uzun yıllar gardropların vazgeçilmezi olacak parçaları da bir araya getiriyor. LCW Vision aynı zamanda günümüz modasının olmazsa olmaz tamamlayıcı parçalarından yelek ve crop ceketleri öne çıkarıyor.

Geniş Paça Pantolon ile Çabasız Şıklık
Koleksiyonun öne çıkan parçalarından bir diğeri ise geniş paçalı ve pileli pantolonlar. Son yıllarda yeniden yükselişe geçen bu parçalar, çabasız şıklığı ve konforlu görünümüyle tamamlayıcı rolü üstleniyor. Gardıroplarda kendilerine kalıcı bir yer edinen bu pantolonlar, takım olarak kullanıldığı gibi tek parça olarak da farklı tarzda üstlerle kombinlenebiliyor.

LC Waikiki, müşterilerini hem modayla buluşturuyor hem de uygun fiyat politikası ile herkesin tarzını kolayca keşfetmesine olanak tanıyor. LCW Vision Koleksiyonu ile şıklığı yakalamak ve trendlerle buluşmak için LC Waikiki mağazalarını ve lcwaikiki.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL