• Geri dön

  • 513 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, Sonbahar-Kış Sezonunu Uygun Fiyatlarla Karşılıyor:

Şehre geri dönüyoruz!

LC Waikiki, sonbahar-kış trendlerini yansıtan yeni koleksiyonuyla sezona başlıyor. Şehre Dönüş Koleksiyonu, sezon ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere çeşitli alternatifler sunuyor. Yeni koleksiyon, klasik ve casual parçaların uyumunu uygun fiyatlarla gardıroplara taşıyor.

Türkiye’nin lider moda markası LC Waikiki yeni sezonda, fiyat-kalite performansını vurgulayarak her tarza hitap eden zengin ve çeşitli seçenekler sunuyor. Hem ofiste hem de günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilecek klasik parçalar seçkin bir zarafeti yansıtırken kolej tarzının detaylarıyla birleştiren spor parçalar, modern ve dikkat çekici bir görünümü garanti ediyor.

Koleksiyon, Eylül ayıyla birlikte iş hayatına dönüşünde, sezon ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için uygun fiyatlı seçenekler sunuyor. Kadınlar için tasarlanan görünümlerde etkileyici elbiseler, şık bluzlar, rahat kazaklar ve stil sahibi ceketler ön planda. Sezonun favori parçalarından trençkotlar ve yüksek bel pantolonlar da koleksiyonda uygun fiyatlarla yerini alıyor. Daha rahat ve özgür bir tarzı tercih edenler için casual parçalar, koleksiyonun diğer önemli bir unsurunu oluşturuyor.

Erkekler için ise, smart casual tarzının izleri görülüyor. Rahatlık ve şıklığın bir araya geldiği bu koleksiyonda, hırkalar, trikolar, kot pantolonlar ve kabanlar öne çıkıyor. Kontrast renklerin uyumuyla oluşturulan kombinler, erkeklerin stilini vurgulamak için tasarlanan seçkin parçalarla birleşiyor.

LC Waikiki’nin Sonbahar-Kış Sezonu Koleksiyonu uygun fiyatlarla LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL