• Geri dön

  • 1.442 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki’nin Mickey ve arkadaşlarının renkli dünyasından ilham alarak hazırladığı yeni Disney özel tatil koleksiyonu, minikleri eğlenceli bir yaz sezonuna davet diyor. Miniklerin karne heyecanına ortak olacak özel koleksiyon, ikonik Mickey baskıları ve tropikal renk tonlarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye’nin en büyük hazır giyim moda perakende markası LC Waikiki, Disney iş birliği ile en sevilen çizgi film karakterlerini ve birbirinden özel lisanslı ürünleri çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Yeni koleksiyonuyla, Disney’in büyülü dünyasının kapılarını aralayan LC Waikiki, miniklerin karne heyecanı yaşadığı şu günlerde, yaz tatilinde çocukların ihtiyacı olacak tüm ürünleri bir arada sunuyor.

Rotamız: Mickey ve Arkadaşlarının eğlenceli dünyası!

Disney’in lisanslı üreticisi LC Waikiki, ikonik Mickey baskılarının yanı sıra eğlenceli grafiklerle zenginleşen koleksiyonuyla, çocuklar için stil sahibi bir yazı müjdeliyor. Mickey, Minnie ve Donald Duck’ın yer aldığı çizgilerle tişört, şort, pijama, şapka, terlik ve yüzme giyim modelleri pozitif ve eğlenceli baskılarla dikkat çekiyor. Miniklerin büyülü hayal dünyasını yansıtan Disney özel tatil koleksiyonu, zengin ürün gamıyla çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Çiçek desenleriyle harmanlanan Mickey baskılı pijamalar, takım alt üst seçenekler, rengarenk sandalet ve terlikler, yaz sezonuna uyum sağlıyor. Yazın tüm renkleri Disney özel koleksiyonunda hayat buluyor.

Disney’in büyülü dünyasına Disney Home eklendi!

Ev tekstili ve mutfak ürünleri de Disney özel tatil koleksiyonunda yerini buluyor. Zengin ürün gamıyla öne çıkan koleksiyon, Mickey’nin eğlenceli dünyasını bornozlardan nevresim takımlarına, bardaklardan mataralara yansıtıyor.

Disney özel tatil koleksiyonu, Emaar AVM ve Tepe Nautilus’taki Disney at LC Waikiki Shop in Shop konsept mağazaları ve seçili LC Waikiki mağazalarında yerini aldı. Mağazalardaki Disney ‘Shop in shop’ alanı ziyaret eden çocuklar ve ailelere, LC Waikiki’ye özel tasarlanan Disney ürünlerini daha yakından keşfetme şansı sunarak eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL