• Geri dön

  • 1.418 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki bu yazın trendini belirleyecek elbise koleksiyonunu satışa sundu: Yaz havasına girmeye hazır mısınız? LC Waikiki, her yıl kadın giyimde yaz modasını belirleyen ve merakla beklenen yazlık elbise koleksiyonunu piyasaya sundu. Son dakika kombinlerinin kurtarıcısı olan elbiseler çok yönlü kullanımlarıyla bu yaz da dolapların vazgeçilmezi olacak. Çabasız şıklığı yakalamak isteyenler, bu yaz canlı renkler ve cesur desenlerle kalpleri fethetmeye aday LC Waikiki yeni sezon yazlık elbise modelleri sayesinde tek parçayla trend olacak.

Her tarza ve bedene uygun pek çok farklı seçeneğin yer aldığı koleksiyon, kampanyalı fiyatlarıyla aynı zamanda bir yaz esintisi kadar ferahlatıcı.

Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, çabasız şıklığın vazgeçilmezi yazlık elbiselerle her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni sezonda kadın modasında yazlık trendleri belirlemeye hazırlanıyor. Güneşin ışıltısı ve sıcaklığıyla dolu, yazın enerjisini yansıtan koleksiyonda LC Waikiki, canlı renklere ve cesur desenlere sahip, her biri özenle seçilmiş elbise modellerine yer veriyor. Geniş ürün yelpazesiyle farklı tarz ve zevklere hitap eden LC Waikiki, yaz koleksiyonunda gündüz şıklığından gece davetlerine kadar her türlü etkinlik için uygun elbise seçenekleri sunuyor.

Bu yaz tek parça şıklığı ve rahatlığıyla kadınların kalbini fethetmeyi hedefleyen LC Waikiki yazlık elbise koleksiyonunda, kendi stilini yaratmak ve yaz aylarında farkını ortaya koymak isteyenler için pek çok alternatif mevcut. Romantik bir havaya sahip çiçek desenli elbiseler, feminen ve modern bir görünüm sunan omuz detaylı modeller, düğme detaylarıyla hareketlilik kazanan elbiseler, balıkçı yaka ve pileli elbiseler gibi sonsuz sayıdaki seçeneği bir arada sunan LC Waikiki, farklı bedenlere ve stillere hitap ediyor.

LC Waikiki’nin 2023 yazlık elbise koleksiyonu, yaz aylarında ferah ve rahat giyinmek isteyenler için özel kumaşlarıyla öne çıkıyor. Sıcaklık ve nemin etkilerini hafifleten keten, pamuk ve viskon gibi kumaşlar, giyenlere rahatlık ve serinlik sağlıyor. Yaz aylarının en popüler tercihi olan keten kumaşlar, teri emiyor ve hızlıca buharlaşmasını sağlayarak vücudu kuru ve ferah tutuyor. Keten kumaşla üretilen yazlık elbiseler aynı zamanda hafif ve yumuşak, böylece kullanıcıya maksimum konfor sunuyor.

Yazın coşkusunu yansıtan göz alıcı desenler ön planda
LC Waikiki, bu yaz enerjik ve coşkulu havayı yansıtan cesur desenlerle gün boyu şıklık ve özgürlük vaat ediyor. Çiçek desenlerinin romantikliği ve canlılığı ile buluşan elbiseler, bohem tarz sevenler için etnik desenler ile bezenmiş modeller, plaj tatillerinde, yaz partilerinde ve havuz başlarında şık bir seçenek olan tropikal desenli seçenekler, cesur ve modern bir tarz arayanlar için soyut şekiller ve geometrik baskıların yer aldığı elbiseler yaz mevsiminin ışıltısını ve dinamikliğini, ferahlık ve şıklıkla bir araya getiriyor.

LC Waikiki’nin yaz aylarına renk katacak elbise modelleri, LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da uygun seçeneklerle sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL