• Geri dön

  • 1.039 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Geri sayım başladı! Yeni yıl ruhu evin her köşesinde hissediliyor. Sıcacık evler ve mutluluk dolu sofralar yeni yıla LCW Home ile hazırlanıyor.

2023’e sayılı günler kalırken, bir yandan evimizi yeni yıl dokunuşlarıyla yenilemek istiyor, bir yandan da kendimiz ve sevdiklerimiz için yeni yıl hediye alternatiflerini düşünüyoruz. LCW Home, hem evlerine yılbaşı havasını getirmek isteyenleri hem de hediye alacakları yepyeni koleksiyonuyla buluşturuyor. Kırmızı ve yeşilin hakim olduğu LCW Home Yeni Yıl Koleksiyonu, mutfak ürünlerinden ev tekstiline evin her bir köşesine sıcacık bir esinti getiriyor.

Herkesi buluşturan Yılbaşı Sofraları

Birlikteliğin keyfini en güzel şekilde çıkaracağımız zamanlardan biri olan yılbaşı akşamında, özel figürlü tabaklar, bardaklar, peçeteler, masa örtüleri ve Amerikan servisleri ile sofralar tamamlanıyor. Yılbaşı masasındaki son dokunuşu sağlayacak dekoratif mumlar, odanın tüm atmosferini değiştiriyor.

Evin her köşesinde Yeni Yıl Teması

Yeni yılın sihirli atmosferi yatak odalarından banyolara kadar evin her köşesinde ışıltılı dokunuşlarıyla göz kamaştırıyor. Yılbaşı motifleriyle tasarlanan nevresim takımı, yastık kılıfları, kırlent ve havlulara dekoratif kokina ve çam dalları eşlik ediyor.

Sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler LCW Home’da!

LCW Home, yeni yıla sevdiklerine tatlı bir sürpriz hediye alarak başlamak isteyenlere birçok hediye seçeneği sunuyor. Koleksiyonda, kar kürelerinin yanı sıra geyik, penguen ve kar taneleri detaylı kupalar ön plana çıkıyor. Yılbaşının kendine has renkleriyle tabaklardan fincan takımlarına, su bardağından dekoratif eşyalara kadar sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz birçok alternatif LCW Home mağazaları ve lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL