• Geri dön

  • 1.424 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Kevser Sarıoğlu X LCW Modest özel koleksiyonu, günden geceye uzanan çabasız bir şıklığın kilit öğelerini oluşturuyor.

Türkiye’nin en büyük moda perakende markası LC Waikiki, dikkat çeken tasarımcı iş birliklerine bir yenisini ekliyor. LCW Modest özelinde Kevser Sarıoğlu ile bir araya gelen marka, Kevser Sarıoğlu X LCW Modest Koleksiyonu’na birbirinden özel tasarımlarla imza atıyor.

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest iş birliğinde hazırlanan koleksiyon sadeliğin yansıttığı zariflik ve şıklığı yaşamak isteyen kadınlar için alternatif tasarımlar sunuyor. Tasarımcı Kevser Sarıoğlu koleksiyonunu “Bir kadını nasıl görmek istediğimi hayal ederek hazırlıyorum.” diyerek tanımlıyor.

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest Koleksiyonu eşsiz kıyıları, uçsuz bucaksız denizi, el değmemiş doğası ve ikonik mavi beyaz mimarisiyle ilhamını Ege Bölgesi’nden alıyor. Zamansız ve yalın tasarımlar kadınların hem günlük hayatlarına hem de özel davet stillerine rahatlıkla uyum sağlıyor.

Ofiste, tatilde, bir akşam yemeğinde ya da özel bir okazyon için tercih edilebilecek 27 parçadan oluşan koleksiyon; soyut desenleriyle yalın, konforlu ve minimal bir görünüm sunuyor. Poplin, viskon, pamuklu kumaşlarla tasarlanan gömlek, kimono, elbise, bluz, etek ve pantolon gibi parçalara mavi, beyaz, bej ve ekru gibi yaz renkleri eşlik ediyor.

Kevser Sarıoğlu X LCW Modest Koleksiyonu 24 Haziran’da seçili LC Waikiki,
LCW Modest mağazalarında ve www.lcwaikiki.com adresinde yerini alıyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL