• Geri dön

  • 272 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global moda perakende markası LC Waikiki, online alışverişte yepyeni bir kullanıcı deneyimini Türkiye’de en kolay haliyle ilk kez hayata geçiriyor. Müşterilere alışverişlerini daha sosyal ve etkileşimli bir hale getirmeyi amaçlayan “Benim İçin Al” projesi, kullanıcılara almak istedikleri ürünleri, onların adına satın alabileceğini düşündüğü yakın çevresi ile paylaşma fırsatı sunuyor.

Böylece “Benim İçin Al” ile online alışveriş, daha keyifli ve paylaşımcı bir deneyime dönüşüyor.

LCWaikiki.com, alışveriş deneyimini sürekli olarak geliştirerek müşterilerine yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. “Benim İçin Al” projesi, online alışverişin sadece bireysel bir deneyim olmaktan çıkıp sosyal ve paylaşılabilir bir hale gelmesini sağlıyor. Özel günlerde hediye alımlarını kolaylaştırarak, kullanıcılarına daha anlamlı bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen proje, müşterilerine istedikleri ürünleri çok basit bir şekilde sepet oluşturarak, satın almalarını istedikleri kişilerle paylaşma imkânı tanıyor.

Müşterilere Online Alışverişte Yeni Bir Deneyim Sunuyor
"Benim İçin Al" özelliği, müşterilere sepetlerine ekledikleri ürünleri sevdikleriyle paylaşma ve bu ürünleri başkalarının adına satın alma imkânı tanıyor. Böylece, kullanıcılar sepetlerini arkadaşları, aile üyeleri veya diğer kişilerle, ürünlerin gönderilmesini istediği adres bilgilerini de tanımlayarak paylaşabiliyor. Paylaşılan kişi veya kişiler ise çok basit bir şekilde sadece ödemesini yapıyor. Bu yenilikçi yaklaşım, online alışveriş deneyimini daha etkileşimli ve işbirlikçi hale getirerek müşteri memnuniyetini artırıyor.

Özel Günlerde Toplu Hediye Alımlarını Kolaylaştırıyor
LC Waikiki, "Benim İçin Al" projesi ile özellikle özel günlerde yapılan toplu hediye alımlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Kullanıcılar, özel günler için özel bir alışveriş sepeti oluşturup bu sepeti birden fazla arkadaşıyla paylaşarak istedikleri ürünlerin farklı kişiler tarafından satın alınmasını sağlayabiliyorlar. Yeni doğan bebeklerden evliliklere doğum günlerinden yılbaşına tüm özel günler için ideal bir çözüm sunan bu özellik, kullanıcılara daha pratik ve keyifli bir hediye alışverişi deneyimi sunuyor.

Benim için Al projesi, Şubat itibarıyla LCWaikiki mobil uygulamasında yayına giriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL