• Geri dön

  • 297 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LCW Home, ramazan ayının ruhuna ve manevi duygusuna özel yeni bir koleksiyon hazırladı. Mavi-beyaz ve altın tonlarından oluşan iki özel seri, mutfak ürünlerinden ev tekstiline kadar evin her köşesine yeni bir dokunuş getiriyor.

LC Waikiki’nin ev ve yaşam alanları ürünleri markası LCW Home, Ramazan ayını özel bir koleksiyonla karşılıyor. Evindeki atmosferi Ramazan ruhuyla renklendirmek isteyenler için iki seriden oluşan ev koleksiyonu, sofra ve mutfak ürünlerinden ev tekstiline geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Mavinin hakim olduğu ve geleneksel çini deseninden alınan ilhamla zenginleştirilen serinin ürünleri sofistike tasarımlarıyla evlere sakin ve huzurlu bir hava katıyor. Bardaktan sürahiye, kahve fincanlarından servis tabakları ile tepsi ve çay takımlarına kadar bir sofrada ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bulmak mümkün. Bu mavi-beyaz seri iyiliği temsil eden turna kuşu ile bereketin sembolü nar desenleri ile ön plana çıkıyor.

LCW Home’un Ramazan Koleksiyonu klasik bir esintinin verildiği, altın tonlarının ağırlıkta olduğu serisi de evlere zarif bir atmosfer katıyor. Ayaklı bardaklar, sunum tabakları, kaseler, şekerlikler, şamdanlar, çay bardakları ve vazolar gibi özenle tasarlanmış ürünler, altın tonlarının ışıltısıyla nostaljik bir etki yaratıyor. Bu şık koleksiyon kalabalık aile buluşmaları ya da misafir ağırlamalarının yoğun olduğu özel günler için de işlevsel bir kullanım sunuyor.

Her tarza uygun ev tekstil ürünleri
Koleksiyonunun her iki serisinde de mutfaktan banyo ve yatak odasına kadar çeşitli ev tekstil ürünleri yer alıyor. Yüksek kaliteli kumaştan üretilen runner, masa örtüsü, nevresim ve havlularla her tarza ve ihtiyaca uygun seçenekler sunuluyor. Düz renk, çizgili ya da desenli alternatifleri bulunan runner ve masa örtüleriyle sofralar daha şık bir hal alırken, %100 pamuk dokuma kumaştan nevresimler huzur veren bir uykuya davet ediyor. İşlemeli yumuşacık havlular ise banyo ve mutfaklara hem şıklık hem de pratiklik getiriyor. LCW Home, Ramazan ruhunu evinin her alanında hissettirmek ya da sevdiklerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenleri, bu özel koleksiyonu keşfetmeye bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL