• Geri dön

  • 1.242 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Yaz, enerjisini tüm canlılığıyla hissettirmeye başladı. LC Waikiki, bu yazın renk paletini andıran heyecanlı ve eğlenceli tonlarının hakim olduğu elbise modelleriyle renkli bir yazın kapısını açıyor.

Türkiye’nin en büyük hazır giyim moda perakendecisi LC Waikiki, rengarenk elbiseleriyle yazın enerjisini üstünüze taşıyor. Karpuz kol, geniş kesim veya yakalı detayların ön plana çıktığı modeller bu yaz tüm kadınların vazgeçilmezi olacak.

Rahat, kolay ve tek parçada çabasız şıklık sunan elbiseler, gündüz ve gece, etkinlik veya günlük kullanımlar için yazın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Bu yaz, trendlerin zirvesinde çiçek açan elbiseler yer alıyor
LC Waikiki, farklı boy ve kesimlere sahip canlı ve sıcak tonlardaki geniş elbise seçkisiyle yaz stillerine ilham oluyor. Bu yaz çiçek desenlere, geometrik baskılar, etnik ve bohem tasarımlar eşlik ediyor. Her yaşa ve tarza hitap eden elbiseler, yaz mevsiminin ışıltısını ve dinamikliğini, ferahlık ve şıklıkla bir araya getiriyor.

LC Waikiki’nineğlence dozu yüksek elbise modelleri, LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da uygun seçeneklerle sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL