• Geri dön

  • 827 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


“İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonuyla her yaş grubuna hitap eden LC Waikiki, gardropların olmazsa olmazlarından keten parçalara ilham veren dokunuşlar yapıyor.

Yazın vazgeçilmezlerinden biri de şüphesiz keten kıyafetler... Nefes aldıran dokusu, rahatlığı ve şıklığıyla sıcak günlerde gardıropların baş tacı olan ketenler, her yıl olduğu gibi bu yılda LC Waikiki İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yerini aldı . LC Waikiki’nin her yaşa ve zevke hitap eden keten modelleri, hem şehire hem de tatile uyum sağlıyor.

Yalın tasarımlarıyla dikkat çeken keten modeller, ferahlığıyla konfor vadediyor. Keten şortlarla takım olarak kullanılabilen keten kimonolar ve gömlekler, günlük şıklığınızı tamamlıyor. Rahat kesimli keten pantolonlar şehirde sıcak günlerde kurtarıcınız olurken; tulumlar ve yandan yırtmaçlı etekler ise şıklığınızı günden geceye taşıyor. Bej ve toprak tonlarının yoğunlukta olduğu koleksiyonda, yazın enerjisi yüksek renklerini sevenler için de alternatifler yer alıyor. Doğal tonları seven erkekler için ise, bedeni sıkmadan saran keten gömlekler, şık ve modern bir hava katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL