• Geri dön

  • 1.558 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki 2020 Yaz Koleksiyonunda yer alan kadın, erkek ve çocuk modelleri plaj modasını mercek altına alıyor. Kadın ve erkekler için birbirinden şık modellerin yer aldığı koleksiyonda çocuklara özel hazırlanan neşeli tasarımlar kumsalda keyifli bir yaz vadediyor.

LC Waikiki 2020 plaj modasının hit modellerini tek bir koleksiyonda bir araya getirdi. Kadın, erkek ve çocuklar için rengarenk parçalardan oluşan bir koleksiyona imza atan LC Waikiki, plajlara hareket katacak.

Kadın plaj koleksiyonunda retro ve etnik esintilerin yanı sıra marine çizgileri öne çıkarken yaz aylarının olmazsa olmazı floral desenler de yer alıyor. Şık detaylı bikini ve mayoların yanı sıra, lacivertin beyazla buluştuğu sörf temasını yansıtan desenler de farklı birer alternatif oluyor. Mayo ve bikinilerin başrolde olduğu kombinlerin tamamlayıcısı plaj elbiseleri, terlik, çanta ve aksesuarlar da LC Waikiki kadınına plajda şıklık vadediyor.

Plajlarda da tarzını ortaya koymak isteyen erkekler için birbiriyle uyumlu şort mayo, terlik, havlu ve şapkaları bir araya getiren LC Waikiki 2020 yaz koleksiyonu, enerji dolu bir yaz diliyor. Floral desenlerin dikkat çektiği şort mayolarda canlı tonlar öne çıkarken havlularda sloganlı ve çizgili modeller erkekler için koleksiyonda yer alıyor. Güneşe karşı önlemini hasır şapkalarla alan erkekler için tasarlanan ürünler de koleksiyonda…

LC Waikiki yaz koleksiyonu kumsalda ya da suda en şık halleriyle neşe saçan çocuklar için birbirinden güzel modeller sunuyor. Denizkızından ilham alan mayo ve terlik modellerinin yanı sıra meyve ve çiçek desenli fırfırlı mayolar da kız çocuklarının plajlardaki vazgeçilmezi olacak. Çocuklar için özel hazırlanan hasır çantalar ve pelerin havlular ise her daim şık olmak isteyenlere hitap ediyor. Deniz altından canlıların desenleriyle hazırlanan şort mayolar erkek çocukların dünyasını yansıtıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL