• Geri dön

  • 939 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, lisanslı ürün koleksiyonlarına sokak stilinin en popüler markalarından biri olan No Fear ile bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’nin en büyük hazır giyim moda perakende markası LC Waikiki, sokak trendlerini yansıtan ve alternatif tarzıyla öne çıkan No Fear lisanslı ürünlerini lcwaikiki.com’da gençler ve kendini her daim genç hissedenlerle buluşuyor. Rahatlığı merkeze alan LC Waikiki No Fear koleksiyonunda oversize tişörtlerden kapüşonlu hırkalara, örme jogger pantolonlardan sweatshirt’lere, eşofmanlardan tamamlayıcı aksesuarlara sokak stilinin özgün ve sportif tarzını benimseyenler için özel ürünler yer alıyor.

LC Waikiki No Fear koleksiyonunda batik desenler ve pelüş dokular dikkat çekerken, rahat, dökümlü, oversize tasarımlar öne çıkıyor. Koleksiyonun kendine has renk kullanımları bulunan sweatshirt’lerde cep, kapüşon, fermuar detayları kullanılıyor. Jogger pantolonlar ise yalın stilini dikiş detaylarıyla zenginleştiriyor. Koleksiyonda No Fear’ın tüm dünyada tanınan göz amblemi de unutulmuyor; tişörtlere dinamizm katıyor. LC Waikiki No Fear koleksiyonunu kendine has parçalarıyla lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL