• Geri dön

  • 592 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, doğanın zarafetini yansıtan toprak tonlarında hazırladığı koleksiyonuyla yeni keşiflerle dolu özgür, ferah, yalın ve rahat bir yaz mevsimi vaat ediyor. Klasik ve sade bej tonlarıyla oluşturulan bu koleksiyonda, kargo pantolonlardan blazer ceketlere, nakışlı takımlardan büzgülü elbiselere kadar birbirinden özel parçalar yer alıyor. Doğanın renkleriyle tasarlanan koleksiyon, zarif ve rahat kesimleriyle zamansız bir şıklığa davet ediyor.

LC Waikiki’nin yaza özel olarak tasarlandığı parçalarıyla güneşin altında toprak renklerinin büyüsüyle dans edeceğiniz, keşfettiklerinizi sevdiklerinizle paylaşacağınız bir sezon sizi bekliyor.

Bu sezon, pek çok farklı, iddialı renk arasından öne çıkan klasik bir renk var, o da bej. LC Waikiki’nin doğallık ve sadelikten ilham alarak hazırladığı koleksiyonunda yer alan bej tonlarındaki monokrom stiller, gösterişli görünümlerin önüne geçmeyi başarıyor. Yalın ve duru görünüşüyle, tek renk kombinle şıklığı sağlayabildiği gibi farklı toprak tonlarına da uyum sağlıyor. Koleksiyonda yer alan kargo pantolonlar, blazerlar, nakışlı takımlar, croplar, elbiseler ve onlara eşlik eden sandaletler, sade ve rahat kesimleriyle toprağın dinginliğini yansıtıyor. Zarif ketenler, tığ örgü ve kroşeler, büzgülü elbiseler, bağlamalı parçalar zamansızlığı ile öne çıkıyor.

LC Waikiki’nin zamansız şıklığı yansıttığı ve kendinizi doğanın kollarında hissetmenizi sağlayacak yeni koleksiyonuna LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com’dan ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL