• Geri dön

  • 417 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, hayata erken başlayan minik kahraman bebeklerin özel gereksinimlerini karşılamak üzere hazırladığı prematüre koleksiyonu ile minik bedenlerin konforunu annelerin sevgisi ile bir araya getiriyor. İçinde anne kokusunu saklayabilen mendillerin de bulunduğu bu özel koleksiyonla LC Waikiki, prematüre doğan bebeklerin ihtiyaçlarını doğduğu andan itibaren anne şefkatiyle destekliyor.

Dünya Sağlık Örgütü ve UNICEF öncülüğünde Mayıs 2023’te yayınlanan son rapora göre dünya çapında her 10 bebekten biri prematüre olarak dünyaya gelirken, Sağlık Bakanlığı verilerine göre ülkemizde bu oran %12 civarında. Minik bedenler yaşam mücadelesini sürdürürken onların ihtiyaçları da büyük bir özen ve dikkat gerektiriyor.

Türkiye’nin lider perakende giyim markası LC Waikiki, 17 Kasım Prematüre Günü’nü anlamlı bir koleksiyonla karşılıyor. Prematüre doğan bebeklerin hassas ihtiyaçları için özenle hazırlanan bu özel koleksiyon, yüzde 100 pamuklu kumaşlar ve anne kokusunu saklayabilen mendillerle prematüre bebekleri anne şefkatiyle sarıp sarmalıyor.

LC Waikiki'nin prematüre bebekler için hazırladığı bu özel koleksiyon, hastane çıkış setleri, tulumlar, takımlar ve anne kokusu mendili gibi ürünler içeriyor. Ürünlerin tamamı, minik kahramanların hassasiyetine uygun olmak üzere LC Waikiki laboratuvarlarında yüzlerce teste tabi tutuluyor ve yüzde 100 pamuklu kumaşlardan üretiliyor.

Kuvözde Anne Kokusu ile Huzur ve Güven Hissi

Koleksiyonun en dikkat çekici parçası, hiç kuşkusuz yeni doğan setlerinin içerisinde yer alan ve anne kokusunu içine hapseden mendiller. Anne karnında gelişimini tamamlamadan doğan prematüre bebekler, kuvözden çıkana kadar yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde tedavi görüyor. Kuvözlerde anne temasından ve kokusundan uzak kalmaları ise bu dönemin en zor şartlarından sadece biri. LC Waikiki’nin özellikle kuvözdeki prematüre bebekler için ürettiği Anne Kokusu Mendili, aralarında bir cam olsa bile annelerin kokularını bebeklerine taşıyabilmelerini sağlıyor. Annenin teninde bir süre tutularak kokunun mendile sinmesini sağlayan bu mendil, prematüre bebeklerin güven ve huzur bulmasına katkıda bulunuyor.

LC Waikiki Prematüre Koleksiyonu, LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da minik kahramanlarla buluşmayı bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL