• Geri dön

  • 1.213 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, yeni Hasır Koleksiyonu ile

plaj havasını şehre, şehir şıklığını plaja taşıyor:

Yaza HASIR mısınız?

LC Waikiki, yeni Hasır Koleksiyonu’nu müşterilerinin beğenisine sundu. Yeni koleksiyonda yer alan şapka ve çantalar, doğal dokuları ve çarpıcı tasarımlarıyla bu yazın plaj/şehir trendini belirlemeye aday.

Eşsiz dokular, doğal malzemeler ve zarif detaylar, her türlü kombine uyum sağlayarak koleksiyonu benzersiz kılıyor.

Türkiye’nin global moda markası LC Waikiki, sıcak ve güneşli günlerde zahmetsiz şıklığın ve çarpıcı stilin adresi olacak Yaz 2023 Hasır Koleksiyonu’nu piyasaya sundu.

LC Waikiki, her yaz olduğu gibi 2023 yaz sezonunda da moda tutkunlarını heyecanlandıracak ve sezon trendlerine yön verecek bir Hasır Çanta ve Şapka Koleksiyonu hazırladı. Doğal olanın çarpıcı güzelliğini yakalamak ve özgür anların tadını çıkarmak isteyenler için tasarlanan hasır şapka ve çantalar, canlı renkleri, doğal dokuları ve özgün tasarımlarıyla bu yaz plaj havasını şehre, şehir şıklığını ise plaja taşıyor.

Hasır dokunun natürel tonlarıyla kontrast yaratmak üzere çok geniş yelpazede renk, desen ve model seçeneklerine sahip hasır şapkalar, her kombine uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. LC Waikiki imzalı hasır şapkalar, plajda, açık havada yapılan etkinliklerde veya şehir gezintilerinde moda tutkunlarına rahatlığın ve stilin en zahmetsiz yolunu sunuyor.

LC Waikiki’nin yeni sezon hasır çantaları ise doğal tonları yazın enerjisini yansıtan canlı renklerle buluşturarak hem göz alıcı hem de bohem bir görünüm yakalamak isteyenlere hitap ediyor.Hasır çanta koleksiyonunda hem kız çocukları hem de yetişkin kadınlar için birbirinden cazip pek çok model ve tasarım mevcut. Kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olarak yaz dolaplarında yerini alacak LC Waikiki hasır çantalar, hafif ve dayanıklı olmalarının yanı sıra kullanışlı, doğal ve tüm gözleri üzerlerinde toplayacak kadar şık. Plaj çantaları, crossbody çantalar ve omuz çantaları gibi pek çok seçeneğin yer aldığı koleksiyon, plajda ve şehirde bohem tarzın temsilcisi olmak isteyenleri bu yazın trendlerine öncülük etmeye çağırıyor.

Yaz 2023 Hasır Koleksiyonu, LC Waikiki kalitesi ve uygun fiyatlarıyla LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL