• Geri dön

  • 333 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, dünyaca ünlü oyuncak ikonu Barbie’nin 9 Mart’taki doğum gününü eğlenceli koleksiyonuyla kutluyor. Pembenin farklı tonlarının buluştuğu koleksiyon, tüm hayallerin mümkün olduğu mesajını dünyaya yayarak, Barbie’yi geniş bir ürün yelpazesiyle moda sahnesine taşıyor.

LC Waikiki, tüm zamanların ikonik karakteri Barbie’nin 9 Mart’taki doğum gününü, birbirinden özel parçalarla kutluyor. Marka bu özel günde herkesi, hayallerini gerçekleştirme konusunda cesaretlendiren Barbie’nin dünyasına davet ediyor.

Pembenin farklı tonlarının buluştuğu özel Barbie Koleksiyonu, sadece çocuklara değil, aynı zamanda yetişkinlere de ilham veriyor. Koleksiyonda, ikonik pembe tonlarıyla tasarlanan tişörtler, rahat sweatshirtler ve Barbie logolu aksesuarlar yer alıyor.

LC Waikiki, Barbie’nin renkli dünyasını evlere taşımayı da unutmuyor. Barbie’den ilham alan LCW Home Koleksiyonu, bardaklardan kırlentlere, havlulardan nevresim takımlarına kadar evlerin her köşesinde, Barbie pembesinin her tonunu yaşatarak pozitif bir atmosfer sunuyor.

LC Waikiki’nin özel Barbie Koleksiyonu LC Waikiki, LCW Home mağazaları ve lcwaikiki.com’da yerini adı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL