• Geri dön

  • 1.254 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Her çaba, ödülü hak eder!

LC Waikiki’den karne sevincine

5 yıldızlı destek

Çeşit çeşit seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla hem sizin hem de çocuklarınızın yüzünü güldürecek karne hediyeleri LC Waikiki’den. Karne notları her zaman mükemmel olmayabilir ama tüm çocuklar, çabalarına karşılık 5 yıldızlı stili hak eder.

Eğlenceli ve şık tasarımlarının yanı sıra doğaya ve insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermediği testlerle kanıtlanan LC Waikiki çocuk koleksiyonu, çocuklarınızın karne sevincine ortak olmanız için bütçe dostu pek çok seçenek sunuyor. Kıyafetten çantaya, sandaletten aksesuarlara kadar geniş bir yelpazedeki karne hediyeleri, LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da sizleri bekliyor.

Çocuklarımızın tüm okul yılı boyunca harcadıkları emek ve çaba nihayet karşılığını buluyor! Yıl sonunda karnelerini aldıklarında çocukların gözlerindeki heyecanı ve mutluluğu görmekse onlar için yapılan her fedakârlığa değiyor. Bu heyecanı çocuklarla paylaşmak, büyütmek, karne gururunu kutlamak ve çocuklarını iyi bir eğitim hayatına teşvik etmek isteyenler, LC Waikiki’de buluşuyor.

LC Waikiki, hem uygun fiyatlı hem de sağlık ve güvenlik hassasiyetiyle üretilmiş çeşit çeşit çocuk ürünleriyle, karne gününde çocukların sevincine ortak olmak isteyenler için çok geniş hediye seçenekleri sunuyor. LC Waikiki çocuk koleksiyonunda Spiderman, Batman, Mickey Mouse ya da Elsa gibi çocukların bağ kurduğu çeşitli çizgi film ve animasyon karakterleri de hayat buluyor. Çocuklar için büyülü bir dünyanın kapısını aralayan rengarenk ve çok çeşitli giysiler, sandaletler, çanta ve aksesuarlar sayesinde, karne günü minik yüzlerdeki gülümseme, stil sahibi olmanın keyfiyle birleşiyor.

Çocuklara kendi tarzlarını yansıtma özgürlüğü sağlamak üzere özenle tasarlanan LC Waikiki çocuk ürünleri, güvenlik ve insan sağlığı önceliğiyle üretiliyor. LC Waikiki, bu konuya verdiği önem gereği hem şirket çalışanlarına hem de tedarikçilerine Çocuk Ürünleri Güvenliği eğitimini zorunlu kılıyor. Çocukların sağlığı için ürünlerinde doğal elyaf kullanmaya dikkat eden LC Waikiki, ürünlerini periyodik olarak denetleyip ekolojik testler gerçekleştiriyor ve sadece ekolojik ürün üretmeyi taahhüt eden üreticilerle çalışıyor.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatla tüketiciyle buluşturmayı ilke edinen LC Waikiki’nin karne sevincine 5 yıldızlı destek veren hediye alternatifleri, LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL