• Geri dön

  • 913 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Yarıyıl tatili için çocuklarına küçük bir sürpriz yapmak isteyenlerin yolu LC Waikiki’den geçiyor. LC Waikiki koleksiyonundaki Mickey ve arkadaşlarından Spiderman’e, Batman’den Elsa’ya, çocukların en sevdiği çizgi karakterlerin yer aldığı birbirinden eğlenceli kıyafetler, çantalar, aksesuarlar ve botlar harika bir karne hediyesi oluyor.

Yarıyıl tatili geldi, karne heyecanı başladı. Şimdi sıra karne hediyelerinde… LC Waikiki ve LCW Kids koleksiyonlarında bulabileceğiniz, onların dünyaları gibi rengarenk ve birbirinden eğlenceli ürünler çocukların yüzünü güldürüyor. Enerji dolu, şık, havalı ürünlerle çocuklar kış tatilinin tadını doya doya çıkarıyor.

Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarının yer aldığı takımlar, sweatshirt’ler ve pijamalar konforlu bir kış tatilini müjdeliyor. Koleksiyon, Mickey ve arkadaşlarından Spiderman’e, Batman’den Elsa’ya, Harry Potter’dan Marvel’e farklı karakterlerin yer aldığı eğlenceli baskılarla zenginleşiyor. Disney dünyasıyla renk kazanan Jean pantolonlar, küçük hanımların stiline yön veriyor. İçi kürklü botlar, ev ayakkabıları soğuk günlerde miniklerin ayaklarını sıcacık tutuyor. Eldiven, atkı ve bereler dışarıda geçirilen anların keyfini katlarken; polar üstler, pijama takımlar, çantalar da yaratıcı tasarımlarıyla yarıyıl tatilinde çocuklara eşlik ediyor. Çocukları mutlu edecek en güzel karne hediyeleri LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com adresinde sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL