• Geri dön

  • 2.577 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LCW Home, yeni yıla özel oluşturduğu koleksiyonu ile hem evleri güzelleştiriyor hem de birbirinden farklı hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi mutlu etme şansı sunuyor.

LCW Home, Yeni Yıl Koleksiyonu ile evlerin havasını küçük dokunuşlarla değiştiriyor. Mutlu Hediyeler Mutlu Yıllar sloganıyla hazırlanan koleksiyonda kırmızı renk yoğun olarak yer alırken kokina yapraklarının yeşili ile bej ve grinin her tonu eşlik ediyor. Desenlerdeki kar manzaraları ve kokina çiçekleri ise yeni gelen yılın ve kış mevsiminin habercisi olarak detaylarda göze çarpıyor.

LCW Home bu yıl bebekleri de unutmadı ve kar temalı flanel nevresim takımı ve uyku arkadaşı pelüş oyuncağa koleksiyonda yer verdi. LCW Home da ayrıca evleri süslemek mutfaklara renk getirmek için aksesuar, şekilli mum, led ışık, duvar ve masa süsü, tabak, çerezlik, şamdan, peçetelik, supla, kupa, kahve fincanı, cam sürahi ve bardak gibi birbirinden farklı seçenekler de yerini aldı.

Nevresimden, yastık kılıfına, battaniyeden, havluya ve mutfak tekstiline kadar tüm ev tekstilini kapsayan LCW Home ürünleri ile evler yeni bir kimlik kazanacak.

Ürünlerini yüzde 100 pamuklu ve sık dokuma tekniğiyle üreten LCW Home, insan sağlığını ve kullanıcılarının ürün güvenliğini de ön planda tutuyor. Türkiye genelinde 79, yurt dışında 72 olmak üzere toplamda 151 mağazada bulunan LCW Home ürünlerine ayrıca www.lcwaikiki.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL