• Geri dön

  • 805 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LCW Home, Ramazan ayını yeni koleksiyonuyla karşılıyor. Mavi ve beyazın hakim olduğu koleksiyonda, geleneksel motifler, kuş ve bereketin sembolü nar desenleri öne çıkıyor. Evinizin her köşesi için şık parçalar bulabileceğiniz koleksiyonda, bayramda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz birbirinden özel hediyeler de yer alıyor.

LC Waikiki’nin ev ve yaşam alanları ürünlerinin yer aldığı LCW Home, Ramazan ayında yaşam alanları ve sofralara yeni bir dokunuş katıyor. Özgün, şık ve seçkin tasarımların yer aldığı Ramazan ayına özel koleksiyonda, bardaktan sürahiye, runner’dan tabak takımlarına bir sofrada ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri bulmak mümkün. Çivit mavisi ve mandala desenlerinin işlendiği koleksiyonda, nar ve kuş motifleri de mutfak ürünlerinden ev tekstiline kadar tüm tasarımlarda kendini gösteriyor.

Yenilik, evinizin her köşesini sarıyor
LCW Home, nevresim takımı, yastık, kırlent, havlu, mum, oda kokusu gibi ürünlerle evinizin atmosferini değiştiriyor. Sofralardaki nar ve kuş desenlerini yaşam alanlarına da taşıyan LCW Home, geleneksel motiflere modern bir dokunuş katıyor. İftar masalarına veya bayram ziyaretlerine eli boş gitmek istemeyenler, hediyeleşmeyi sevenler için birbirinden özel tasarımlar LC Waikiki, LCW Home mağazaları ve lcwaikiki.com’da sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL