• Geri dön

  • 1.609 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, okula dönüş heyecanını yaşayan çocuklara ve gençlere birbirinden şık ve kullanışlı modeller sunuyor. Gömlek, tişört, pantolon gibi parçaların yanı sıra okul için gerekli çanta, kalemlik ve suluk gibi ihtiyaca yönelik eşyalar da LC Waikiki okula dönüş koleksiyonunda yer alıyor.

LC Waikiki’nin çocuklar ve gençler için hazırladığı okula dönüş koleksiyonu, zengin tekstil ürünlerinin yanı sıra işlevsel çantalar, kalemlikler ve sulukları da bir araya getiriyor. Her yaş grubundan öğrenciler için hazırlanan koleksiyonda okulun yanı sıra sosyal hayatında da kullanabileceği şık parçalar öğrencilerin beğenisine sunuluyor.

Koleksiyonda uzun ya da kısa kollu rengarenk tişörtler polo ya da bisiklet yaka bej, siyah ve gri kumaş pantolonlarla uyum sağlıyor. Tüm zamanların klasiği dantelli çorapların yanı sıra eğlenceli desenlerin yer aldığı çoraplarla okul kombinleri renkleniyor. Parlak rugan ayakkabıların nostalji etkisi yarattığı koleksiyonda, aynı zamanda rahatlık sunan modern çizgilerin hakim olduğu modeller de karşımıza çıkıyor.

Her yaş grubuna uygun tasarlanan ve kullanışlı okul çantaları, sloganlı ve baskı desenli kalemlikler, suluklar ve beslenme çantaları LC Waikiki okula dönüş koleksiyonunun olmazsa olmazları… Sporcu öğrencilerin vazgeçilmezi rengarenk fonksiyonel eşofman takımları ise sokakta da gözleri üzerine toplayacak.

Kreş yaşındaki bebekler için pijamalar, ev ayakkabıları ve cıvıl cıvıl desenlerin öne çıktığı çanta ve suluklar koleksiyonda yer alıyor.

Disney’in Sihirli Dünyasından Esinlenerek Tasarlanan Ürünler Okulda da Seninle…
Her yaş grubundan hayranı bulunan Disney karakterlerinden esinlenilerek hazırlanan tasarımlar LC Waikiki okula dönüş koleksiyonunda da yer alıyor. Kız çocuklarının gözde çizgi karakterleri Elsa ve Minnie; erkek çocukların kahramanları Spider-Man ve Mickey’nin yanı sıra Star Wars dünyasından kahramanların görselleriyle hazırlanan çantalar, suluklar ve kalemlikler okul sıralarını renklendiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL