• Geri dön

  • 841 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Yılın en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü kapıdayken, LC Waikiki, bu özel günde sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri eşsiz hediye alternatifleriyle buluşturuyor. LC Waikiki hediye danışmanları ise sevdiklerinize en doğru hediyeyi bulmanıza yardımcı oluyor.

Sevgililer Günü yaklaşırken, LC Waikiki, günlük ve klasik tasarımlardan ev ve iç giyime, ayakkabılardan çantalara farklı tarz ve desenlere hitap eden yüzlerce hediye seçeneği sunuyor. Romantik kırmızı ve asil siyahın hakim olduğu parçalar, deri aksesuarlarla mükemmel bir kombinasyon yakalıyor.

LCW Dream Sevgililer Günü Koleksiyonu

Kırmızının ağırlıkta olduğu LCW Dream Sevgililer Günü Koleksiyonu, hem ev hem de iç giyimde farklı alternatiflerle Sevgililer Günü’nün büyüsüne ortak oluyor. Kırmızı ve pembe renklerin hakim olduğu kalp ve ekose desenli pijamalardan, siyahın zarif birlikteliğiyle sunulan gecelik ve sabahlıklara kadar pek çok alternatifin bulunduğu koleksiyondaki parçalar, kadınların favorisi olacak.

LC Waikiki’den Hediye Danışmanı

Hediye seçmenin zorluğunu hepimiz biliriz. Siz bunu düşünmeyin diye, LC Waikiki, size özel hediye danışmanı ile sevdiklerinize en doğru hediyeyi seçebilmeniz için destek oluyor. LC Waikiki Hediye Danışmanı’na seçili mağazalarda aynaların üzerinde yer alan QR kodu okutarak veya lcwaikiki.com’daki Canlı Destek üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sevdiklerinizi mutlu edecek Sevgililer Günü koleksiyonu, LC Waikiki mağazaları ve lcwaikiki.com adresinde!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL