• Geri dön

  • 1.448 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


KUAYBE GİDER X LCW MODEST Dekupeler: https://we.tl/t-rrRb18hYim

Kuaybe Gider ve LC Waikiki Modest iş birliğine bu sezonda da devam ediyor.
30 parçadan oluşan Kuaybe Gider X LCW Modest özel koleksiyonu, yazın enerjisini ve renklerini üzerinde yansıtmayı sevenler için 8 Nisan’da satışa çıktı.

Kış günlerinin ardından güneşli bir yaz gününün hayali bile çok güzel... Güneş hiç olmadığı kadar içimizi ısıtıyor, yollar tam olarak yaz coşkusuna çıkıyor. Enerjimizi yükseltmeye, canlanmaya, pozitif hissetmeye hazırız. İşte Kuaybe Gider de ilhamını yaz mevsiminde buluyor ve içimizde tomurcuklar açtıran bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

Mevsimin verdiği heyecan, enerji ve doğanın iyi hissettiren etkisinin tasarımlara yansımasından ilhamla hayat bulan koleksiyonda, pileli midi etekler, oversize gömlek tunikler, farklı tarzlarda elbiseler, kimono ceket pantolon takımlar bulunuyor.

Özlemle beklenen yaz mevsimine bir hediye niteliği taşıyan Kuaybe Gider X LCW Modest koleksiyonu, parlak renkli giysiler ve mutluluk arasındaki ilişkiyi ‘Dopamine’ etkisi yaratan tasarımlar ile yeniden yorumluyor.

Yaz enerjisi yüksek, renkler çok daha parlak

Yaz gününün tüm ruhu ve tonlarıyla buluşan Kuaybe Gider x LCW Modest koleksiyonunda yer alan parçalar, Kuaybe Gider’in özgün tasarım dilini ve neşe yaratan detaylarını yeni sezonun trend parçaları ile birleştiriyor.

Kuaybe Gider’in özgün tasarımlarını LC Waikiki iş birliğine özel fiyatlarla sunan koleksiyon, konforlu ve renkli tasarımlarıyla iyi hissedilen bir yaz gününde zamanı durdurmanın peşinde.

Kuaybe Gider x LC Waikiki Modest koleksiyonu, 8 Nisan’da seçili LC Waikiki ve LCW Modest mağazalarında ve www.lcwaikiki.com adresinde!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL