• Geri dön

  • 1.490 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LCW Baby’den Yenidoğan Bebeklere Özel
Yüzde 100 Organik Pamuktan Hastane Seti Koleksiyonu

LCW Baby, yenidoğan bebekler için özel olarak hazırladığı yüzde yüz organik pamuklu hastane setleriyle, annelere güvenilir ürünler sunuyor.

Tüm ürünlerinde yenidoğan bebeklerin hassas ciltlerini göz önünde bulundurarak koleksiyonlar hazırlayan LCW Baby, hastane çıkışı için de birbirinden şık ürünleri koleksiyonuna kattı. Çevreye ve doğaya duyarlı, %100 pamuktan üretilen kumaşların kullanıldığı yenidoğan koleksiyonlarında pastel renk ve desenler öne çıkıyor. Pembe, sarı, mavi ve yeşilin pastel tonlarıyla yer aldığı ürünlerde, kız ve erkek bebekler için alternatifli tasarımlar dikkat çekiyor. Bebeklere özel olarak hazırlanan Hastane Seti koleksiyonu ve onlarca ürüne, LC Waikiki mağazalarından ve lcwaikiki.com’dan ulaşabilirsiniz.

LC Waikiki Bebek Ürünlerinde Avrupa Standartları..
LC Waikiki çocuk koleksiyonlarında, 1 yaşa kadar olan ürünlerde kopmaya dayanıklı materyaller, doğal elyaflar kullanılırken, uzun tüylü kumaşlar, yapıştırma boncuk gibi yutma riski olan malzemelere yer verilmiyor.

LC Waikiki Bebeklerin Sağlığı için Ekolojik Testler Yapıyor..
İnsan sağlığını ve doğayı korumak için oluşturduğu standartları üreticileriyle paylaşarak onların da üretim standartlarını yükseltmesine katkı sağlayan LC Waikiki, laboratuvarlarında günlük ortalama 1.800 numuneye 7.000 ekolojik, 10.000’i tekstil olmak üzere 17.000 test yapılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL