• Geri dön

  • 1.327 Görüntülenme

  • 127 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


LC Waikiki, kadın ve erkek koleksiyonlarında şık ve rahat kesimleri moda severlerin beğenisine sunuyor. LCW Casual Kadın Koleksiyonu’nda “All In Red” teması öne çıkarken, LCW Casual Erkek Koleksiyonu’nun “City Rhythms” temasıyla da şehrin dinamizmi vurgulanıyor.

LC Waikiki 2020 Sonbahar Koleksiyonu’nda hem kadın hem de erkekler için şık ve rahat kesimleri bir araya getiriyor. Kadın ve erkek koleksiyonlarında yeni sezonun etkilerinin hissedildiği parçalar öne çıkıyor.

LC Waikiki Kadın Koleksiyonu’nda yer alan “All In Red” temasında kırmızı ve mavi renkler öne çıkıyor. Floral etkiyi yansıtan çiçek desenlerinin yanı sıra güneşin enerjisini yansıtan çizgiler koleksiyonun temelini oluşturuyor. Koleksiyonun ana hatlarında çiçek desenli, fırfır detaylı bluz ve elbiseler, denim etek ve pantolonlar, kumaş şortlar yer alıyor.

Erkeklerde ise yine kırmızı tonlarının hakim olduğu parçalar denimlerle kombinleniyor. “City Rhythms” temasında, şehrin ritmini yakalayan hareketli ve aktif kombinler sunan LCW Casual Erkek Koleksiyonu gardıropların vazgeçilmezi olmaya aday.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL