• Geri dön

  • 1.577 Görüntülenme

  • 132 Haber

  • 1.412 İşletme görüntülenme


Annelerimize hediye aldığımızda sık sık duyduğumuz “Ne gerek var, kendine bir şey alsaydın”, “Senin varlığın yeter” gibi sözler LC Waikiki’nin yeni kampanyasına ilham oluyor. LC Waikiki, tüm annelerin tarzına hitap edecek birbirinden özel hediye alternatiflerini bir arada sunuyor.

Annelerimiz iyi ki var... Bizi koşulsuz seven, koruyan; kaç yaşına gelirsek gelelim dizine uzandığımızda, ona sarıldığımızda güvende hissettiğimiz annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. “Senin varlığın yeter, ne gerek var” deseler de LC Waikiki, Anneler Günü Koleksiyonunda birbirinden özel hediyeleri onlar için bir araya getirdi.

Tasarımlarında doğanın canlı renklerinden ve bahar çiçeklerinden ilham alan LC Waikiki koleksiyonunda anneler için rahat ve konforlu alternatifler kadar sezon trendlerini yansıtan parçalar sunuyor. Geniş kesimli pantolonlar, blazer ceketler, karpuz kollu bluzlar ve elbiseler çiçek desenleriyle zenginleşiyor. Koleksiyonda sezonun olmazsa olmaz canlı renklerinden fuşya ve turuncu en sade kombinlerin bile göz alıcı olmasını sağlıyor. Bu sezonun bir başka trendi olan örgü kumaşlar ise, hem aksesuar hem de kıyafetlerde karşımıza çıkıyor. İlkbahar yaz trendlerinin hit parçası elbiseler, sandaletler ile kombinlendiğinde hem şık hem de trend bir görünüm yaratıyor. Defilelerden sokağa inen takım trendi ise, koleksiyonda kendini gösteriyor.

LC Waikiki’nin Anneler Günü Koleksiyonu, %40’a varan indirim fırsatlarıyla mağazalarda ve lcwaikiki.com’da yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL