• Geri dön

  • 1.935 Görüntülenme

  • 211 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü yaklaşırken BEYMEN farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri ile bu yıl da 14 Şubat alışverişinin tek adresi olmaya devam ediyor. Sevgilinizin kalbini yeniden fethedecek ayrıcalıklı hediye alternatifleri için size en yakın BEYMEN mağazasına uğrayabilir veya www.beymen.com internet sitesinden hediyenizi seçebilirsiniz.

Göz alıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka ve berelere, niş parfümlerden kozmetiğe, özel hediye setlerinden BEYMEN çanta ve cüzdan çeşitlerine dünyaca ünlü markaların 2020-2021 Kış koleksiyonlarındaki farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız hediye seçeneği BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Hediyelerinizi seçerken dilerseniz kişiye özel hediye danışmanlık servisi Beymen Gift uzmanlarından yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmeti ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun sevgilinize hediyenizi en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

BEYMEN’den Kadınlara Özel 14 Şubat Hediye Önerileri
Sevgiliniz için ayakkabı ve çanta bir tutkuysa feminen modelleriyle Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik, gözalıcı tasarımları Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti en özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Ayrıca Balmain, Stellla McCartney, Chloe, Kenzo ve Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının yeni sneaker modellerine de göz atmayı unutmayın.

Çanta tutkunları için Dolce & Gabbana, Balmain, Etro’nun göz alıcı clutchları, Love Moschino, Mehry Mu’nun kalp detaylı tasarımları, farklı renklerdeki yalın ve minimal BEYMEN Çanta seçenekleri ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

BEYMEN’de aksesuar sevenlerle buluşan Begum Khan, Mers, Ninon, Melis Göral, Peracas, Kısmet by Milka, Be Goddes, Lisa Lina ve Tohum Design’ın aralarında yer aldığı pek çok markanın birbirinden zarif takı, aksesuar ve mücevher tasarımları ya da Valentino ve Helene Berman’ın birbirinden şık şapkaları arasından da Sevgililer Günü hediye seçiminizi yapabilirsiniz.

BEYMEN’den Erkeklere Özel 14 Şubat Hediye Önerileri
Etro ve Eton’un sofistike gömlek ve trikoları, Paul Smith’in fonksiyonel tasarımları, Neil Barrett’in renk blokları ve grafik desenlerle bezeli tasarımları, Missoni, Brunello Cucinelli, Fedeli, Kiton, Lardini’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en seçkin hazır giyim koleksiyonları şıklığına önem veren sevgiliniz için BEYMEN’lerde sizleri bekliyor.

Aksesuar kullanmayı seven erkekler için Babette Wasserman; Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Alexander McQueen, Paul Smith, Off White, Tod’s ve ve Santoni’nin dinamik sneaker’ları; Sprayground ve Off White’ın yenilikçi sırt ve bel çantaları, Champion, Dsquared2 ve Deus Ex Machina yün bere ve şapkaları ideal 14 Şubat hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

14 Şubat için için daha kişisel bir hediye arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleri ile exclusive olarak BEYMEN’lerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler Amouage, Hermes, Juliette Has A Gun, Tiziana Terenzi, The Merchant of Venice ve Dolce & Gabbana’nın kadın, erkek ve unisex parfümleri ile sevgilinizin başını döndürebilirsiniz.

Evde daha çok zaman geçirdiğimiz bugünlerde sevgilinizin hayatını renklendirecek pek çok hediye alternatifi de BEYMEN’lerde ve www.beymen.com’da sizi bekliyor. Sevgililer Günü hediyenizi seçerken Lexon kablosuz şarj aletleri, Ultimate Ears renkli bluetooth hoparlörleri, nostaljik Lenco pikap ve Acustibox gramafon çeşitleri, Lecia ve Polaraid’in fotoğraf makinalarına göz atmayı unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL