• Geri dön

  • 295 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Yazın dayanılmaz hafifliği, dünyaca ünlü modellerin kamera karşısına geçtiği Beymen İlkbahar/Yaz 2024 Kampanyası ile kendini hissettiriyor. Beymen’in yeni sezon trendlerinin bir araya geldiği bir seçki sunan kampanya çekimi Versace, Tom Ford, Ferragamo ve Attico gibi lüks moda markalarıyla gerçekleştirdiği çekimlerle öne çıkan Vito Fernicola tarafından fotoğraflandı.

Süpermodel Amanda Murphy ve Beymen’in geçtiğimiz sezon kampanyasında da yer alan, dünyanın önde gelen markalarının podyumlarında boy gösteren Fransız model Valentin Caron, yeni sezon koleksiyonlarının nabzını tutan kampanya için kamera karşısına geçti.

Beymen İlkbahar/Yaz 2024 Kampanyası, sezon trendlerini yansıtan iki temaya ayrılıyor: Sezonun cesur ve iddialı siluetleri, Amanda ve Valentin’in taşıdığı yalın forma sahip tasarımlar ile bir monokrom rüyasına dönüşüyor. Hacimli kesimler, canlı blok renkler, zarif ama gösterişli desenler ile teknik kumaşlar ise yazın sofistike ve eğlenceli yüzünü gözler önüne seriyor.

Sezona canlılık katan akışkan formlar, parlak kumaşlar, uçuşan etekler, deri ve metal dokunuşlar, kadın koleksiyonlarındaki dinamik detaylardan sadece birkaçı.

Rahat kesimler, monokrom kullanımı, haki ketenler ve ipekliler ise erkek koleksiyonlarındaki modern siluet ağırlığını gözler önüne seriyor.

Alaia, Courreges, Jil Sander, Stella McCartney, Khaite ve Etro gibi markalar, kadın koleksiyonlarında göze çarpıyor. Erkek koleksiyonlarında da Bally, Dolce & Gabbana, Balmain, Fendi, Ferragamo ve Paul Smith kampanya çekiminde öne çıkan markaların başında geliyor.

Amanda Murphy ve Valentin Caron ile çekimini gerçekleştirdikleri sezon kampanyası ile ilkbahar/yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlandıklarını anlatan Beymen Marka Yönetimi Direktörü Emir Alemdar, “Beymen’in dünya lüksü ile Türkiye arasındaki güçlü bir köprü olma misyonunu sezonun sofistike ve dinamik duruşuyla harmanladığımız yepyeni bir kampanya ile hayata geçirmenin heyecanı içindeyiz. Cesur ve iddialı silüetleri yalınlıkla anlatırken, yazın özgürleştiren, sıcak ve pozitif tarafını da ortaya koyduğumuza inanıyoruz” dedi.

Dünyaca ünlü lüks moda markalarının yeni sezon koleksiyonlarından oluşturulan özel 2024 İlkbahar/Yaz seçkisi tüm Beymen’lerde ve Beymen.com’da satışta.

BEYMEN 2024 İLKBAHAR/YAZ KAMPANYASI

Çekim yeri: Paris, Fransa
Fotoğrafçı: Vito Fernicola
Kreatif Direktör: Louis Burguet
Videographer: Francesco La Porta
Stylist: Konca Aykan
Kadın model: Amanda Murphy
Erkek model: Valentin Caron

Beymen Ekibi:
Elif Göktaş
Emir Alemdar
Moris Hasan
Pınar Aksun
Irmak Düveroğlu

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL