• Geri dön

  • 1.119 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Görseller İçin: Beymen Anneler Günü

Beymen'den Anneler Günü İçin Hediye Önerileri

Beymen, ayrıcalıklarla dolu hediye dünyasıyla anneniz için benzersiz hediye seçenekleri sunuyor. Göz alıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan niş parfümlere ve kozmetik ürünlerine annenizin kalbini fethedecek en özel hediye seçenekleri Beymen’lerde, www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Alexander McQueen, Etro, Dolce & Gabbana, Stella McCartney’in aralarında yer aldığı pek çok dünya markasının yanı sıra feminen ve zarif tasarımlarıyla Beymen Collection ve yeni koleksiyonunda 60’ların özgün stilini özgün tarzıyla yorumlayan Academia’nın sayısız hediye seçenekleri Anneler Günü hediye alternatifleri arasında ilk sırada geliyor.

Anneniz için ayakkabı ve çanta bir tutkuysa; Aquazzura, Manolo Blahnik, Christian Louboutin ve Giuseppe Zanotti’nin feminen modelleri, Jimmy Choo, Gianvito Rossi ve Magda Butrym’in gösterişli stilettoları, Valentino Garavani, Dolce & Gabbana ve Saint Laurent’in gözalıcı tasarımları, Golden Goose, Etro, Tod’s, Stella McCartney’in konforlu ve şık sneaker’ları arasından seçiminizi yaparak annenizi mutlu edebilirsiniz. Alexander McQueen’in göz alıcı clutchları, Bottega Veneta, Balmain, Dolce &Gabbana ve Valentino Garavani’nin ikonik çantaları ya da Beymen Çanta’ların zamansız, zarif ve modern tasarımları arasından da Anneler Günü hediyenizi seçebilirsiniz.

Anneniz için daha kişisel bir hediye arıyorsanız, etkileyici esansları ve göz alıcı şişeleriyle ol Beymen’e özel olarak satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler Creed, Amouage, Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly ve Memo Paris’in en yeni kokuları ile arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Beymen’de aksesuar sevenlerle buluşan Kısmet by Milka, Begum Khan, Bee Goddess, Aida Bergsen, Melis Göral, Peracas, ve Ninon’un şık ve zarif tasarımları; Helene Berman London, Catarzi, Ferruccio Vecchi’nin hasır şapkaları arasından annenizin zevkine uygun seçenekler bulabilirsiniz.

Ayrıca Michael Aram ve Vista Alegre Atlantis’in sofra aksesuarları, dünyaca ünlü kristal markası Moser’in el yapımı objeleri, Fornasetti’nin ikonik tabakları, Dolce & Gabbana’nın mumları gibi ünlü markaların farklı fiyat aralıklarındaki Beymen Home hediye alternatifleri de Beymen’lerde, www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Anneler Günü hediyenizi seçerken dilerseniz Beymen Hediye Danışmanları'ndan yardım alabilir, ayrıca Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile hediyenizi Türkiye'nin her yerine en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL