• Geri dön

  • 2.030 Görüntülenme

  • 208 Haber

  • 793 İşletme görüntülenme


BEYMEN’DEN 2020 SONBAHAR KIŞ SEZONUNA
ÖZEL DİJİTAL TRUNK SHOW 

Beymen, dijitalleşmenin altın çağını yaşadığı bugünlerde, dünyaca ünlü moda markalarının yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın 2020 Sonbahar Kış koleksiyonlarını dijital bir trunk show ile tanıttı. Beymen sosyal medya hesabından 9 Ekim 2020, Cuma günü yayınlanan dijital trunk show, teknoloji dünyasının sağladığı imkanlarla bir ilke de imza attı. “Shop the Collection” uygulamasıyla www.beymen.com üzerinde hazırlanan özel sayfa ile moda severler trunk show’da sergilenen tüm ürünlere aynı anda ulaşma ve satın alma imkanı buldu.

Beymen’in yeni sezon reklam kampanyasının ana fikri olan “Fashion is a playground” temasında hazırlanan ve BEYMEN Artistik Direktörü Murat Türkili’nin stylingi ve küratörlüğü ile gerçekleşen dijital trunk show’da Balmain, Valentino, Stella McCartney, Bottega Veneta, Balenciaga, Tom Ford, Alexander Wang, Alexander McQueen gibi dünya markalarının yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın kadın ve erkek koleksiyonlarından sezonun en gözde tasarımlarının yer aldığı 91 farklı look tanıtıldı.

Ekose, Victoryen esintiler, cut outs gibi sezonun farklı temalarının öne çıktığı dijital trunk show’da yeni nesil şort-ceket takımlar, casual denimler ve kışın enerjisini yükselten renkli sweatshirtler özgür ve dinamik tarzlarıyla fark yaratırken, tül ve dantel tasarımlar romantizm rüzgarları estirdi. Estetik ve fonksiyonelliği buluşturan sezonun vazgeçilmezi palto, mont ve pelerinler ise güçlü ve enerji dolu siluetleri ile izleyenlerle buluştu.

Dünyaca ünlü moda markaların 2020 Sonbahar Kış Kadın ve Erkek koleksiyonları BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde modaseverleri bekliyor.

BEYMEN 2020 SONBAHAR KIŞ TRUNK SHOW GÖRSELLER:

BEYMEN TRUNK SHOW VIDEO LINK:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL