• Geri dön

  • 235 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


LÜKS GÜZELLİK DÜNYASINI
“BEYMEN BEAUTY WEEK” İLE KEŞFEDİN

Lüks güzellik dünyasının en özel markalarını buluşturan Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Beymen Beauty’nin en özel markalarından en yeni gelişmeleri öğrenebileceğiniz, yeni markalar keşfedebileceğiniz, çeşitli aktiviteler ve uygulamalar ile keyifli vakit geçirebileceğiniz Beymen Beauty Week, sürpriz fırsatlar ve hediyeler ile Beymen Zorlu Center’da kapılarını açıyor.

Beymen Beauty Week kapsamında Burberry, Chanel, Gucci, Guerlain, Lancôme, Parfums de Marly, Nars, Tom Ford, Yves Saint Laurent gibi lüks kozmetik markalarının en sevilen ve yeni çıkan ürünlerini yakından tanıyabilir; Dr. Barbara Sturm, Dr. Levy, La Mer gibi dünyaca ünlü cilt bakım markalarındaki gelişmeleri uygulamalı olarak keşfedebilirsiniz.

Muhteşem kokularıyla Creed, Ex Nihilo, Initio, Kilian, Loewe, Marc Antoine Barrois, Penhaligons, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Memo gibi parfüm markaları da Beymen Beauty Week boyunca ziyaretçilerle buluşacak.

Beymen Zorlu Center’da 5-10 Mart arasında devam edecek Beymen Beauty Week’te ziyaretçiler, çeşitli markaların bünyesindeki makyaj sanatçılarının sunduğu makyaj uygulamalarından da faydalanabilecek.

BEYMEN BEAUTY WEEK YENİLİKLER VE ETKİNLİKLERLE DOLU

Hafta boyunca çeşitli markaların sunduğu uygulama ve atölyeler de Beymen Beauty Week’i ziyaret edenleri lüks kozmetik ve güzellik dünyasındaki yeniliklerle tanıştıracak. Tom Ford, sevilen parfümü Lost Cherry’nin çiçekli kutusunu ziyaretçilerle buluştururken; Guerlain, ikonik parfüm şişelerini, Yves Saint Laurent ise seçili rujları kişiselleştirme fırsatı sunacak. Burberry’nin Eye Quad far paletiyle sezonun göz makyajı trendlerini, cilt bakımının lider markalarından Dr. Barbara Sturm ile ilkbahar rutinine eklenmesi gereken ürünleri keşfetmek mümkün olacak. Lancôme standında, son zamanların trendi olan, cilt tonuna uygun renkleri öğrenme fırsatı sunulacak. Gucci ve Chanel ise sevilen fondötenlerinin başrolde olduğu ten makyajı konsültasyonu hizmeti verecek.

GÜZELLİK DÜNYASI BEYMEN BEAUTY’DE

Türkiye’nin en büyük lüks moda ve yaşam merkezi Beymen ve Beymen.com’da Chanel, Dior, Gucci, Dolce & Gabbana, Burberry, Nars, Armani, Yves Saint Laurent, K18, Kerastase, Aveda, Olaplex gibi lüks güzellik dünyasına ait 130 farklı global marka ve sadece Beymen’lerde bulabileceğiniz Creed, Maison Francis Kurkdjian,Tiziana Terenzi, Parfums De Marly, Tom Ford, Hermès gibi niş parfüm markaları yer alıyor. Beymen Beauty; lüks parfüm, makyaj, cilt ve saç kategorilerinde 10.000’den fazla ürün seçeneği ile benzersiz bir lüks güzellik deneyimi sunuyor.

Zorlu Center’daki 2.000 metrekarelik Beymen Zorlu Center mağazasının kozmetik bölümünde La Prairie cilt bakım servisi, VIP müşteri hizmeti, kozmetik markalarının makyaj sanatçılarıyla özel uygulamalar da yer alıyor.

Beymen Beauty, yenilikler, trendler ve farklı güzellik deneyimleri sunan ilk Beymen Beauty Week’i keşfetmek için tüm güzellik tutkunlarını 5-10 Mart tarihleri arasında seçili Beymen’lere davet ediyor. Beymen Beauty bünyesindeki tüm markalar ise Beymen’lerde ve Beymen.com’da sizleri bekliyor.

BEYMEN BEAUTY WEEK ETKİNLİKLERİ
5-10 Mart tarihleri arasında Beymen Zorlu Center’daki farklı noktalarda düzenlenecek özel etkinlikler ve uygulamalar.

Lancôme ile Cilt Analizi Deneyimi
5 - 10 Mart

Chanel ile İkonik “Le Geste” Masaj Servisi
5 - 10 Mart

La Mer ile El ve Dudak Bakımı
5 - 10 Mart

Burberry “Eye Quad Palette” ile Göz Makyajı Teknikleri
5 - 10 Mart

Kilian Paris Kokteyl Workshop
5 - 10 Mart
Beymen Zorlu Center

Dr. Barbara Sturm ile Cilt Bakımı
5 - 10 Mart

Guerlain Çiçekli Şişe Boyama Aktivitesi
5 - 8 Mart

Estée Lauder Makyaj Uygulaması
9 Mart

Oleplex ile Saç Konsültasyonu
5 - 10 Mart

Yves Saint Laurent Beauty ile Makyaj Uygulaması
7 Mart

Burberry ile Makyaj Uygulaması
10 Mart

Yiğit İzgi ve Gucci ile Kişiye Özel Cilt Makyajı Uygulaması
5 Mart

Nars Makyaj Sanatçısı Erkan Uluç ile Makyaj Uygulaması
5 Mart

Yves Saint Laurent Makyaj Sanatçısı Alper Kabadayı ile Size Özel Ruj Yapımı
5 Mart

Chanel “Les Nuits de Chanel” Koleksiyonunu Keşfedin
5 Mart

Nars Makyaj Sanatçısı Onur Kaya ile Makyaj Uygulaması
6 Mart

Gucci Beauty Makyaj Uygulaması
8 Mart

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL