• Geri dön

  • 887 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Nostaljik yaz kaçamaklarından ilham alan Jimmy Choo Plaj Kapsül Koleksiyonu, romantik ve neşeli tasarımlarıyla 15 Haziran’a kadar Beymen Mandarin Oriental Bodrum’da özel olarak kurulan pop up butikte modaseverlerle buluşuyor.

Retro tasarım etkileri, doğal dokular ve eğlenceli detayların öne çıktığı Jimmy Choo Plaj Kapsül Koleksiyonu, markanın kendine özgü cazibesiyle çabasız ve zamansız stiller sunuyor.

Dekoratif kurdelelerle bilekten bağlanan gösterişli mantar topuklu ayakkabılar, lüks terlikler, espadriller, tote çanta ve keselerden oluşan koleksiyon; sahilde geçirilen yazların hatırası olarak koyu kırmızı, fuşya, taba ve mavi tonlarındaki mevsime özgü güneşten ilham alan renk paletiyle stilinize eşlik ediyor.

Koleksiyonda çantalar; renkli rafyalar, boncuklar ve danteller ile zenginleşirken, rafya çantalarda renk bloklarından oluşan grafik tasarım üzerindeki Jimmy Choo logosu dikkat çekiyor.

Tatil kombinlerinizi tamamlayacak Jimmy Choo Plaj Koleksiyonu’nu ve 2023 Yaz Koleksiyonları’nı keşfetmek için Beymen Mandarin Oriental Bodrum’un büyülü atmosferine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL