• Geri dön

  • 1.950 Görüntülenme

  • 211 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


Beymen'den Yepyeni Bayram Lezzetleri!

BEYMEN İLE SEVDİKLERİNİZİN
BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLUN

Sevdiklerimizden uzak olduğumuz ve onları her zamankinden daha çok özlediğimiz bu bayramda, BEYMEN Konya ve Lokum Setleri ve BEYMEN Chocolate çeşitleri ile bayram sevinçlerine ortak olabilirsiniz.

Hem sizin hem de sevdiklerinizin bayramına tatlı bir dokunuş katacak, yaz mevsimine özgü tatlarla güncellenen yepyeni BEYMEN Kolonya ve Lokum Setleri, birbirinden lezzetli BEYMEN Chocolate çeşitleri, www.beymen.com adresinde ve BEYMEN uygulamasında sizleri bekliyor. Farklı lezzet ve gramajlardaki bayram hediyenizi BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz.

BEYMEN Kolonya ve Lokum Setleri
Bayramların geleneksel ikramı kolonya ve lokumlara modern bir yorum katan BEYMEN Kolonya & Lokum Setleri, yepyeni aroma ve notalar ile bu bayramda da güncellendi. Büyüleyici kokularıyla yazın müjdeleyen Portakal Çiçeği ve Limon Çiçeği aromalı BEYMEN Kolonya ve Şekerlemeleri setleri, Akdeniz’in benzersiz lezzeti Satsuma ve bolluk, bereketin simgesi Nar alternatiflerindeki BEYMEN Kolonya ve Lokum setleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti
Kırk yıllık hatırı olan Türk Kahvesi ve bu lezzetli geleneğin tamamlayıcısı damla sakızlı lokumdan oluşan BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti bu bayram da dostluklarınızı pekiştiriyor.

BEYMEN Chocolate
Yoğun ve özgün lezzetlerle güncellenen yeni BEYMEN Chocolate, farklı gramaj alternatifleri ile bayrama lezzet katıyor. Çikolatalı limon portakal stick’ten bitter çikolatalı portakal dilimlerine, spesiyal dolgulu çikolatalardan madlen çeşitlerine ve hurmalı çikolata setlerine BEYMEN Chocolate’ın birbirinden farklı lezzetleriyle sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL