• Geri dön

  • 1.915 Görüntülenme

  • 212 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme



Beymen Collection 2022-2023 Sonbahar / Kış Erkek Koleksiyonu, birbirinden farklı rotalar, çok farklı renk tonlarına sahip sakin ve huzurlu alanlarını; canlı, renkli ve neşeli tonlarla kesiştirerek sezonu selamlıyor.

Sınırların net olmadığı koleksiyonda birbirinin içinden geçen stiller, hayal etmekten ve risk almaktan korkmayan Beymen Collection erkekleri için özgür seçenekler sunuyor. Klasik kumaşlarla konforlu ve rahat bir stile imza atan “Work Leisure” teması, klasik ve spor tasarımları birbiriyle tamamlıyor.

Takım elbise ve ceketlerin güçlü bir dönüş yaşadığı koleksiyonda, kumaş ve kalıpların rahatlığı klasik giyimi bambaşka bir boyuta taşıyor.

“Casual Line”, geçtiğimiz sezonlarda başladığı ekstra lüks ve konfor detaylarını daha canlı renklerle kuvvetlendirirken, kombin olanaklarıyla “smart casual” olgusunun çıtasını yükseltiyor.

Koleksiyonun yeni göz bebeği “Thermolab x Ski Outdoor”, deneysel tonları ve İskandinav detayları sezonun merkezine taşıyor. Puffer ceketler, ekstra hacimleri ve detaylarıyla erkekler için yepyeni bir görünüm sunuyor.

Beymen Collection 2022-2023 Sonbahar/ Kış Erkek Koleksiyonu, BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL